Cees

Prima service

Spullen werden razendsnel geleverd. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden.

Ingmar Timmer

Primadeluux, de GPS dokter bij jullie afgelopen vrijdag.

Bij een deel twee graag meer over hoe de apparaten werken. Nu was het een algemeen verhaal met de nadruk op potentiele kopers.

C.Withagen

Plastic zeilkousen

De zeilkousen zijn OK, die kende ik al. Maar waarom moeten die drie kleine platte pakjes in een grote doos, dat had voor veel minder portokosten ook in een enveloppe gekund, die door de brievenbus... De zeilkousen zijn OK, die kende ik al. Maar waarom moeten die drie kleine platte pakjes in een grote doos, dat had voor veel minder portokosten ook in een enveloppe gekund, die door de brievenbus kan.

Lore

Retour van goederen

Ik had Teva schoenen besteld en deze bevielen me niet zo goed qua maat. Daarom een retourzending moeten doen, héél jammer is dat OUTDOOR XL niet tussenkomt voor de retourkosten zoals vele andere... Ik had Teva schoenen besteld en deze bevielen me niet zo goed qua maat. Daarom een retourzending moeten doen, héél jammer is dat OUTDOOR XL niet tussenkomt voor de retourkosten zoals vele andere website's dit wel doen.
Het was een kostelijke keer. Misschien hoermee rekening houden naar de toekomst als extra klantenservice.

Wel op voorraad volgens website, vervolgens toch niet leverbaar GRRRRRR

Goede service ondanks dat het arikel niet te leveren was

Toen bleek dat de stoelen uitverkocht waren, had ik snel mail met een creditnota
en binnen een paar dagen stond het geld weer op mijn rekening.

Poelaert

Kano

Prima service, prima telefonische hulp.

Overkleeft

Service

Uitstekende service: snel en prima informatie

M. Kok

Verkeerde kleur geleverd

Via een andere site werd ik doorgestuurd naar Outdoor XL. Dat ging verder prima.
Totdat ik mijn slippers thuisgestuurd kreeg, bleek het ineens een andere kleur dan ik besteld had. Via de 1e site nogmaals gekeken of het de goede kleur was, maar op de site van Outdoor XL was die kleur niet te vinden. Vreemd, maar wel erg jammer dat het is misgegaan.

martin

Goede service

Het stoeltje dat ik had besteld was in een andere kleur sneller leverbaar dan de kleur die ik had gekozen. Via een mailtje werd ik erop geattendeerd dat het groene stoeltje sneller leverbaar was. In... Het stoeltje dat ik had besteld was in een andere kleur sneller leverbaar dan de kleur die ik had gekozen. Via een mailtje werd ik erop geattendeerd dat het groene stoeltje sneller leverbaar was. In dit geval was mij de kleur om het even. Met een mailtje in een paar tellen geregeld. Prima service, bedankt.