we hebben een tent gekocht in de winkel, en later twee zijluifels via internet. goede informatie gekregen in de winkel. snelle service via internet.

Henny Duvalois

BESTELLING TAFELNET.

NETJES OP TIJD GELEVERD ONDANKS GEEN HUISNUMMER.WEL OVER DOORGEBELD.

Prima service

bestellen, bevestiging ontvangen, bericht van versturen met track en trace en aansluitend een bericht van aflevering.

nicole

Top!

snelle levering, goede service

Otto Lip

Prima geregeld en de bestelling snel in huis

Geen problemen ondervonden alleen de aflevering door DPD kan beter

Snick

Tent bardani casa grande 400

Goede die dienstverlening via mail en bestelling vlot ontvangen.
Hopelijk ook goede service na verkoop want we hebben 3 fabrieksfouten ontdekt in de tent.

Jeroen

Snel en goed

Snelle levering. Een artikel was niet op voorraad, netjes een mailtje gekregen of deze in backorder gehouden moet worden.

J. van Rooij

Outdoorxl... Out-performing with XL perfomance!

Ruim aanbod van hoogwaardige producten in een overzichtelijke site weergegeven. Aankoopafhandeling verloopt eenvoudig en de communicatie na aankoop is zeer goed: status van orderverloop wordt... Ruim aanbod van hoogwaardige producten in een overzichtelijke site weergegeven. Aankoopafhandeling verloopt eenvoudig en de communicatie na aankoop is zeer goed: status van orderverloop wordt continue doorgegeven (kan als niet prettig ervaren worden maar mijn mening is dat het beter is om iets vaker te communiceren dan juist te weinig). Aflevering wordt tijdig vooraf kenbaar gemaakt en is uitstekend verlopen. Zeer tevreden met eerste bestelling en zal zeker terugkomen... OutdoorXL is met mijn ervaring aanbevelingswaardig!

Outdoor XL

Slecht

2 artikelen besteld en betaald blijkt ze beiden niet op voorraad 1 is zelfs niet meer leverbaar ander moet besteld worden is pas na 2 weken leverbaar, dus als je online besteld zou het artikel er... 2 artikelen besteld en betaald blijkt ze beiden niet op voorraad 1 is zelfs niet meer leverbaar ander moet besteld worden is pas na 2 weken leverbaar, dus als je online besteld zou het artikel er niet bij moeten staan als het er niet is.

Dirk

Niet best..

Bestellen ging prima. Tot op heden is er nog niks bezorgt. het pakket is kwijt geraakt tijdens de verzending. Ik heb zelf maar eens gebeld waar onze bestelling bleef. Toe kwam outdoorxl er pas... Bestellen ging prima. Tot op heden is er nog niks bezorgt. het pakket is kwijt geraakt tijdens de verzending. Ik heb zelf maar eens gebeld waar onze bestelling bleef. Toe kwam outdoorxl er pas achter dat het pakket kwijt was... jammer