Kreeg de verkeerde maat zuiger. 1 belletje. En alles was geregeld. Volgende dag de goede zuiger in huis. Met een retour zegel voor de verkeerde. Alles goed geregeld John
Frans Meeuwsen
Vlot verlopen
Patrick Vanmeert
Gentenaar Cleaning Moerdijk
Goede hulp op chat info over Get urenmeter dat deze ook op trillingen reageert de urenmeter van Get besteld (was al binnen 2 dagen na bestellen binnen) en deze op onze Hogedrukpomp (150...Goede hulp op chat info over Get urenmeter dat deze ook op trillingen reageert de urenmeter van Get besteld (was al binnen 2 dagen na bestellen binnen) en deze op onze Hogedrukpomp (150 bar)gemonteerd (was makkelijk met dubbelzijdig plakker en mogelijkheid met ty reps) deze werkt perfect geeft nu de uren aan zodat we nu het onderhoud op hoger niveau kunnen uitvoeren(d.w.z. op tijd) ik weet het het is geen motorsport maar ben blij met de oplossing
Leon Broek
Gemakkelijk te vinden wat je nodig heb, snelle service en snelle levering
Gast
Zeer tevreden!!!
Jarno Hermans
Snelle service, goede service en groot assortiment
Rolf Kleter
Duidelijke webshop , erg makkelijk om de producten te vinden en daar bij een prima omschrijving..
Alex
Quick shipping! Rare products in stock!
Leo van Waasdijk
Mooi dat ze spullen hebben voor motoren uit 1976. Duidelijk, en snelle levering