Marc de Reus

Goede webshop, snelle levering en een goede prijs. Dat is wat ik ook had verwacht van deze shop.

Overzichtelijke webshop en prima service!

Michel

Goede berichtgeving omtrent {na}leveringen van bestelde materialen.
Verkeerde bestelling gehad maar goede artikel snel en kosteloos nageleverd na snelle mail wisseling.
Goede service...
Goede berichtgeving omtrent {na}leveringen van bestelde materialen.
Goede service en vlotte afhandeling van bestelde goederen.
Ben zeer tevreden.

KTM exc-f

Outlaw racing heeft een fijne en goed werkende site, het komt vaak voor dat Outlaw racing toch een groter assortiment heeft dan concurrerende sites.

Ik was blij dat jullie tot in de kleine onderdelen van motor laarzen voorraad hadden. Het product was snel geleverd voor een goeie prijs.

Eli Heyrman

(Bewerkt)

Ik heb heel lang op mijn bestelling moeten wachten en had ook 1 onderdeel besteld waar geen foto bij stond en dit blijkt het verkeerde te zijn..
Ik heb de juiste keeringen gratis toegestuurd...
Ik heb de juiste keeringen gratis toegestuurd gekregen nadat ik de klantendienst heb gecontacteerd.

Reactie Outlaw Racing:

In de omschrijving en naam van het product staat dat het om een waterpomp pakking gaat en wanneer je die besteld dan wordt er ook pakking voor de waterpomp geleverd en geen carterpakking. In de... In de omschrijving en naam van het product staat dat het om een waterpomp pakking gaat en wanneer je die besteld dan wordt er ook pakking voor de waterpomp geleverd en geen carterpakking. In de verpakking van de keerringen hebben waarschijnlijk verkeerde keerringen gezeten. We hebben de juiste keerringen kosteloos naar je toe gestuurd.

Pieter Van Opdenbosch

Goed werkende site.
Voldoende aanbod.
Snelle levering .

Tom Van Thienen

Ondanks dat stuk niet binnen was en wel bij de hoofdleverancier heb ik mijn bestelling vlug toegestuurd gekregen.
Dus topstuk en topservice. Ik koop zeker nog binnenkort.

Mastermate

Fijne webshop en goede communicatie.

Gerbert

Outlaw is gewoon super