Snelle levering.

René

Snelle levering!

Snel ,correct simpelweg aanrader

Gerrit Koopman

De communicatie is goed, je weet waar je aan toe bent. Daarnaast erg flexibel. Goed bezig.

Mark

Super service, niets op aan te merken. In vergelijking met concurrenten lopen ze een heel stuk voor op het gebied van aftersales.

Marc

Retourbon staat alleen mijn gegevens op maar niet het retour adres waar het naar toe gestuurd moet worden dus het adres van Outlaw.
dit is heel onhandig nu moet je het adres zelf apart...
dit is heel onhandig nu moet je het adres zelf apart uitprinten, idee maak de retour bon zo dat hij ook bij jullie gaat aankomen zonder dat er extra adres moet worden uitgeprint

Reactie Outlaw Racing:

We zullen onderzoeken wat het probleem bij jou retour melding is geweest want normaal is dat wel het geval.

Andy Wolters

Het was een beetje onduidelijk welke onderdelen ik nodig was dus ben naar de winkel gegaan. Met 1 blik wisten ze wat ik nodig had en werd het uit het magazijn gepakt. Ook andere vragen over de motor... Het was een beetje onduidelijk welke onderdelen ik nodig was dus ben naar de winkel gegaan. Met 1 blik wisten ze wat ik nodig had en werd het uit het magazijn gepakt. Ook andere vragen over de motor werden met behulp van de fiche tekeningen uitgelegd. Super service!

Erwin van Hees

Geweldige service, ondanks dat het niet de fout van Outlaw was werd het probleem toch door hun opgelost.

Johan

Site is overzichtelijk, alles is goed geregeld en netjes verstuurd.

jim engberts

Super service!