Rob Van eck bdh

Goede producten nette prijs snelle levering.

Diadie Diarra

Zeer snelle levering en netjes verpakt.
Top !!

Dennis Roeleven

Perfecte communicatie over de orderstatus en goed en snel geleverd. Ik ben uiterst tevreden en de outlaw stickers hebben een mooi plekje op de motor verdiend!

Arnold De geus

Perfect

Ernst Heinrich Menger

Xxx

Wesley

Groot assortiment en snelle levering ! Ik keer hier zeker terug 👍🏻

René van Dam

Behulpzaam aan de telfoon. Helaas kwamen ze de afspraak niet naar om te andwoorden op de mail. Maar wederom telfoon contakt. Toch andwoord gekeegen. En verder prima kunne bestelen en netjes gelevert

Reactie Outlaw Racing:

Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van de email. We hebben het net nagekeken en al je e-mails zijn netjes binnen 3 uren beantwoord dus misschien zijn ze in de spam box... Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van de email. We hebben het net nagekeken en al je e-mails zijn netjes binnen 3 uren beantwoord dus misschien zijn ze in de spam box beland of of je ze misschien over het hoofd gezien?

Colin Buisman

Snel besteld en snel geleverd ondanks het niet bij hun op voorraad lag en bij de leverancier besteld moest worden binnen 3 dagen geleverd dus helemaal goed en bij me bestelling ook nog leuke... Snel besteld en snel geleverd ondanks het niet bij hun op voorraad lag en bij de leverancier besteld moest worden binnen 3 dagen geleverd dus helemaal goed en bij me bestelling ook nog leuke stickers gehad altijd goed

Ron Gulikers

Positief, klantvriendelijk, servicegericht