Pedro Marteijn

Goed zoeksysteem en leverd volgens afspraak

marc zwaenepoel

Snel en acuraat

Gast

Schnell und unkompliziert, super!

Renzo Ophof

Tevreden

Glenn Schoutens

Bezorging en af handeling was snel en goed allen jammer dat het onderdeel niet het goeie was de pin was tekort dus jullie moeten dat aan pasen honda cr 250 1998 en jullie zegen loop tot 2007 maar... Bezorging en af handeling was snel en goed allen jammer dat het onderdeel niet het goeie was de pin was tekort dus jullie moeten dat aan pasen honda cr 250 1998 en jullie zegen loop tot 2007 maar dat klop niet nu heb ik bijna 18 euro weggegooit mvg glenn

Reactie Outlaw Racing:

We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het product. We hebben inmiddels via de email contact gehad en je gaf aan een pen voor de achterremklauw nodig te hebben en je hebt... We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het product. We hebben inmiddels via de email contact gehad en je gaf aan een pen voor de achterremklauw nodig te hebben en je hebt een pen voor de voorremklauw besteld. Dit staat goed bij ons op de site. Je wilde het product niet retour sturen of de juiste bestellen dus we kunnen helaas niets doen om je tevreden te stellen.

luc kints

OK snel en goede levering

Jan Zijnge

Keurig en correct

J. Post

Duidelijk antwoord op vooraf gestelde vraag, goede informatie updates over status verzending en bestelde artikel goed en zorgvuldig ingepakt

Bart Van Hees

Snel en accuraat