Groot assortiment.de service gaat verder dan bij andere webshops.er was een onderdeel niet op voorraad.ik werd er keurig over gebeld en in overleg kon ik kiezen voor het onderdeel van een ander...Groot assortiment.de service gaat verder dan bij andere webshops.er was een onderdeel niet op voorraad.ik werd er keurig over gebeld en in overleg kon ik kiezen voor het onderdeel van een ander merk. De gratis zonnebril die ik kreeg bij mijn bestelling was een leuke verrassing!!draag hem graag
Hendrik op ‘t Ende
Alles op tijd geleverd
Quist Customs
Voldoende snelle levertijd, leuk verpakt met een stickervelletje en kaartje erbij. Productkwalteit naar verwachting.
Dean van Ommeren
Bestelling snel ontvangen, goede en snelle service
Arnold Bootsma
Makkelijke internet pagina en de spullen makkelijk te vinden
A Kusters-Knol
Hier krijg je je bestelde spullen wel op tijd!
Gert Bos
Jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn. Moet onderdelen retourneren maar hoe?
Shirley Overklift Vaupel Kleyn
Bestellen gaat makkelijk. Goede tussentijdse terugkoppeling over de status van je bestelling. Als het product zorgvuldiger ingepakt was, helemaal top! Klein aandachtspunten ?