Prima bedrijf, mogelijkheid tot voorkeur leverdag, en werdt ook op die dag geleverd.

Goede website

Bestelkosten duidelijk aangeven op voorhand en bedrag noemen vanaf wanneer gratis leveren, bijvoorbeeld vanaf... 150...

Annet Steenman

Afhandeling bestelling perfect. Echter....zeer slecht dat op de omschrijving van de sportschoen staat dat het (deels) leder is terwijl de gehele schoen ordinair plastic is!!!!
Niet liegen om...
Niet liegen om te verkopen graag!

levering

verkeerde productomschrijving!

Reactie Outletsportschoenen:

Beste Annet,
Het is zeker onze bedoeling niet, om de verkeerde informatie te leveren. We hebben per ongeluk het verkeerde materiaal bij deze schoen ingevoerd. We hebben het inmiddels aangepast.

Prima prijs, snelle levering

Lisa

Overzichtelijke website, goeie prijs-kwaliteit verhouding, snelle service, ga er zeker vaker bestellen.

Snelle service

Dennis van Starrenburg

Zeer goed. Goede service, zeer goed bereikbaar per telefoon, mail en op locatie.

Uitstekend!

Snelle service duidelijke site. Alleen jammer dat je niet meerdere voorkeuren kan filteren. Is alleen de maat of alleen de kleur enz.

Toen bleek dat me schoen niet meer op voorraad was...

Toen bleek dat me schoen niet meer op voorraad was werd ik meteen op de hoogte gesteld! Toppie

Uitstekend, vlotte levering, volgende dag in huis, hulpvaardig en prima sneakers!

Denis

Zeer zeer goed

zeer vlotte service

Prima snelle levering. Maatvoering welke werd aangeraden is juist

Jammer dat aangegeven wordt dat het bestelde artikel meteen wordt verstuurd als het geld binnen is. Ik had het verschuldigde bedrag overgemaakt en het was meteen op de rekening van... Jammer dat aangegeven wordt dat het bestelde artikel meteen wordt verstuurd als het geld binnen is. Ik had het verschuldigde bedrag overgemaakt en het was meteen op de rekening van outletsportschoenen. Desondanks werd het artikel pas de volgende dag aangemerk als zijnde betaald en dat betekende dat ik langer moest wacht tot het geleverd werd.

De prijs was goed.

Sneller leveren!