Overzichtelijke website. Interessant voor grote schoenmaat
Iro
De slippers kwamen aan met een hele raare boog in het leer dat er niet uitgaat en ik kon m niet terug sturen omdat ik op vakantie ging en geen tijd meer er voor had maar ben niet tevreden met hoe de...De slippers kwamen aan met een hele raare boog in het leer dat er niet uitgaat en ik kon m niet terug sturen omdat ik op vakantie ging en geen tijd meer er voor had maar ben niet tevreden met hoe de slippers eruit zien
Flower
Geweldig! Birkenstocks ruim 10 euro goedkoper dan bij andere winkels en de volgende dag al geleverd.
Voor onze dochter een zelfde paar hardloopschoenen besteld als die ze al had. Overzichtelijke site en leuke prijzen! Schoenen snel en netjes verpakt geleverd. Met de pen van Outletschoenen wordt al...Voor onze dochter een zelfde paar hardloopschoenen besteld als die ze al had. Overzichtelijke site en leuke prijzen! Schoenen snel en netjes verpakt geleverd. Met de pen van Outletschoenen wordt al druk geschreven. Wij zullen de volgende x zeker weer bestellen!