Vi

Goede ervaring, voor het eerst besteld, alles top verlopen

Aantrekkelijke prijzen
Mooie welkomstkorting

Geen.

Justine Pouw

Prima! Duidelijke info & snelle service

Snelle levering & gratis retour zending

Nog niet

Hans de Steen

Het is een duidelijke website die gewoon levert wat geleverd moet worden, ik heb er totaal geen problemen mee gehad en het werkt dus gewoon zoals het zou moeten werken.

Monique

Prima, correct, snel, netjes.

Doen wat ze zeggen

Giovanni

Goede, snelle en juiste levering.
Overjarige producten niet altijd goedkoop t.ov. concurrenten, waarbij de verzendkosten tevens een rol spelen.

Goede kortingsactie (ivm moederdag)

Gratis verzendkosten vanaf een bepaalde besteding.

Sigmar

Onno

Goed assortiment

Assortiment

laika

Ik heb deze bedrijf ontdekt via bol.com. omdat ik op zoek was naar stevige skechers.
Deze skechers zijn gelukkig met een dikke zool, vroeger had je van die shape Ups maar daar is niet meer aan te komen.
omdat deze skechers een dikke zool heeft, zijn ze ook goed voor gehandicapten. nou hoeft hij geen aangepaste schoenen.
En kan hij gewoon mee doen, een jongens schoen is nooit mogelijk , omdat die schoenmaten bij 40 begint.
en hij heeft 1 voet 38 en 1 voet 39. dan is een dames skechers de beste op lossing maat 39. Daarom heb ik ook maar 3 paar besteld, kan ik een tijdje voort, want voor hem schoenen kopen is een drama.

mooie schoenen en betaal baar

weet ik niet, misschien kijken of jullie nog wel aan skechers shape ups kunnen komen??

Snelle levering. Ik heb de schoenen echter teruggestuurd,daar ze te groot waren.
Ben nu in afwachting van een nieuw paar.

Nee.