Snelle en goede levering

Antoon rood

Correcte behandeling

Uitgebreid programma

Quick

Keurig verzorgd. Netjes op tijd. Goed verpakt. Retourdocumenten al netjes bijgevoegd.

Kortom keurige webwinkel!!

wandelaar

Prima. Duidelijke afwikkeling na betaling.
Mails met bevestiging betaling en de "reis van de schoenen"".

Vriendelijke benadering. Ook de attentie en bedankkaartje in de doos---> geeft een goed gevoel. Prettig

nee.

I

Prima!

Snel, netjes en goed geregeld

Stop een retoursticker in de verpakking zodat die sticker alleen nog maar op de doos hoeft en gescand kan worden door PostNL.

L

Geleverd volgens de afspraak. Tevreden met het product

Zelf kiezen wanneer het product wordt geleverd

horsie

Prima, vlit geleverd, juiste product

snel

alsa34

Ik heb onlangs sportschoenen besteld, maar ik vond ze ongewoon zwaar en te krap. Ik heb ze teruggestuurd en kreeg al na één dag bericht over de verdere afhandeling. Ik wacht nog op de terugbetaling.

virginia

On time , however you brought wrong product . I bought a cumulus 18 , via beslist and you brought me gel pulse 8. It make me very frustrated because if I have used online purchase it is because I... On time , however you brought wrong product . I bought a cumulus 18 , via beslist and you brought me gel pulse 8. It make me very frustrated because if I have used online purchase it is because I want comodity , i Now I don t have time to providence the exchange . Probably is my last purchase wit your company .

wrong delivery

select the corrrect product. up date partner sites

giancarlos aspillaga

Ik heb een product in 17 oktober besteeld en ik heb het in 18 oktober ontvangen, het product is in perfect staat, goede service

de stiptheid , snelheid