Yvonne

Prima, levering precies zoals vermeld op de site. Alles kwam op keurig en op tijd aan. Ook retourzenden van sommige artikelen ging eenvoudig.

Gewoon goed, bestelling was op yijd en keurig verpakt, alles in goede orde.

Volgens mij zouden jullie nog meer klanten werven als je geen bezorgkosten in rekening brengt. Dit kan mensen soms toch weerhouden een bestelling te plaatsen. Ik vond alleen bij jullie wat ik... Volgens mij zouden jullie nog meer klanten werven als je geen bezorgkosten in rekening brengt. Dit kan mensen soms toch weerhouden een bestelling te plaatsen. Ik vond alleen bij jullie wat ik zocht, maar als een ander bedrijf hetzelfde artikel levert zonder bezorgkosten, had ik daar wellicht besteld., mits het artikel natuurlijk dezelfde prijs zou hebben. Maar ik ben zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij jullie!

Eilandbewoner

Super goede service. Vrijdag 16.55 uur besteld en zaterdagmiddag 13.00 uur in huis! Kan niet beter!

Ann

Excellent and efficient service!

Willem.B

Gij zoekt en gij zult vinden is het gezegde.
Bijna niet hoeven zoeken zo soepel alles ging.

De website ziet er goed uit en is snel en overzichtelijk.

AJ

Goede duidelijke site en snelle service!

Persoonlijke en snelle afhandeling

Een betere afhaallocatie of lagere bezorgkosten

Heitman

Geweldige service zeer tevreden

Mevrouw Bolink

Prima bedrijf voor de eerste keer bij jullie besteld maar prima bevallen

snelle Levering . De maat was niet goed en direct de schoenen terug gestuurd . De dag daarna direct reactie van jullie dat de andere schoenen onder weg waren. Top .

andco

Voor de eerste keer besteld. schoenen voor een super lage prijs en snelle levering.
zeker een aanrader.

San

Snelle levering. Ook bij omruilen maat.

Syl

Prima service