Tevreden klant

Beetje onzinnige vraag als je iets op internet besteld. Zie onder.

Snelle levering en concurrerende prijzen

weet niet

Terv

Slecht. Verkeerde kleur schoenen geleverd

Het gevraagde leveren

K

De verzending liet eerst wat op zich wachten, dit was buiten de schuld van outletschoenen.nl om. De service om dit op te lossen was super!!

Hele prettige service bij problemen met de levering. Zeer betrokken dame!!

JLi

nee

Rachida

Alles verliep prima! Ik had gekozen voor zelf ophalen in den haag omdat ik hier woon, zondagavond de bestelling gedaan maandagochtend namen ze contact op en maandagmiddag kon ik ze al ophalen! Erg... Alles verliep prima! Ik had gekozen voor zelf ophalen in den haag omdat ik hier woon, zondagavond de bestelling gedaan maandagochtend namen ze contact op en maandagmiddag kon ik ze al ophalen! Erg fijn!

K

Hele prettige service bij problemen met de levering. Zeer betrokken dame!!

T van Leenen

Levering snel...
Maar verkeerde bestelling!
moet je retour sticker aanvragen na dik een week nog niet in huis. Zo jammer

Te snel misschien.. beter order lezen..
Kan gebeuren maar stuur de retour sticker dan ook snel. Nu staan de verkeerde kleur slippers me al een week te irriteren.

roy

Top service ik vind de bezorgkosten te hoog van 4.99

DenHaag82

Op zoek naar een vervangend paar hardloopschoenen zocht ik naar een verkoopadres dat m'n gewenste schoenen zo goedkoop mogelijk aanbood. Bij Outletsportschoenen bleek ik 30 euro goedkoper uit te... Op zoek naar een vervangend paar hardloopschoenen zocht ik naar een verkoopadres dat m'n gewenste schoenen zo goedkoop mogelijk aanbood. Bij Outletsportschoenen bleek ik 30 euro goedkoper uit te zijn. Bestellen en ophalen ging vrij gemakkelijk :)

Goede aanbiedingen

De locatie waar de spullen opgehaald kunnen worden is wat afgelegen en eenmaal daar ook niet heel makkelijk te herkennen.

Kingston

Besteld