Snelheid plaatsing
Info over verloop reservering
Reserveergemak

Snelle reactie, goede communicatie

Snelle reacties en makkelijk contact te leggen. Superfijn om weer te kunnen douchen! Met de douche dik tevreden; makkelijk aan te sluiten op keukenkraan en de pompafvoer via de wasbak werkt ook... Snelle reacties en makkelijk contact te leggen. Superfijn om weer te kunnen douchen! Met de douche dik tevreden; makkelijk aan te sluiten op keukenkraan en de pompafvoer via de wasbak werkt ook helemaal goed. Geen enkele keer problemen gehad. Verlengen was ook geen probleem. Dank jullie wel!

Contact: snelle reactietijd

Meer duidelijkheid over de kosten voor extra weken huur op de website

Wij zijn zeer tevreden over de huur van de douche.

Wij hadden meteen een goede indruk bij het eerste contact en die bleek volledig te kloppen na de installatie. Alles verliep in een prettige sfeer.

Geen verbeterpunten, alles is voldoende uitgelegd.

Goed product, dat zeer secuur werd aangesloten. Communicatie over verlenging en ophaaldag was uitstekend; altijd snelle reactie via mail. Product zelf is een aanrader; zeker bij een uitlopende... Goed product, dat zeer secuur werd aangesloten. Communicatie over verlenging en ophaaldag was uitstekend; altijd snelle reactie via mail. Product zelf is een aanrader; zeker bij een uitlopende verbouwing ben je heel blij dat je wel steeds in eigen huis kan douchen.

Communicatie en netheid van plaatsen.

Enige verbeterpunt dat ik kan bedenken is het eerder kunnen plannen van een tijd/dagdeel ipv een hele dag moeten reserveren voor brengen/halen cabine. Dat is nauwelijks in te plannen als je normaal... Enige verbeterpunt dat ik kan bedenken is het eerder kunnen plannen van een tijd/dagdeel ipv een hele dag moeten reserveren voor brengen/halen cabine. Dat is nauwelijks in te plannen als je normaal niet thuis bent overdag.

Christian

Goede service, snel reageren, netjes afgehandeld. Keurige montage, goede instructies etc.

Fijne en snelle communicatie. Super tevreden, en vriendelijke mensen

Snelle en vriendelijke communicatie

André

Prima communicatie, afspraken worden netjes nagekomen. Prima douchecabine die zonder problemen functioneerde

Mark

OVERAldouchen.nl biedt een perfecte oplossing voor wie tijdelijk een douche nodig heeft. Uitstekend product, op korte termijn beschikbaar, vakkundig en vriendelijk geïnstalleerd en veel... OVERAldouchen.nl biedt een perfecte oplossing voor wie tijdelijk een douche nodig heeft. Uitstekend product, op korte termijn beschikbaar, vakkundig en vriendelijk geïnstalleerd en veel flexibiliteit in huurperiode. Communicatie via mail correct, vriendelijk en snel. Absolute aanrader voor wie - zoals wij - een flinke badkamer verbouwing doet.

Website kan wat strakker. Product, service en communicatie zijn veel beter dan de website uitstraalt.

Jonathan

Tijdens de verbouwing van onze badkamer perfect geholpen met een tijdelijke douchecabine op zolder.

Prettige communicatie vooraf. Ook interesse voor tevredenheid tijdens gebruik. Nette plaatsing en verwijdering van de cabine

Zo doorgaan

Frank van Rooij

Prima ervaring.
Komen alles na wat je hebt afgesproken