Snelheid plaatsing
Info over verloop reservering
Reserveergemak

Ondanks drukte kwam Overal Douchen precies op de dag die ons het beste uitkwam. Klasse.

Zeer klantvriendelijk, begripvol en service gericht.

nee.

fa. 'de Oom van fos' Allerhande Klussen - Onderhoud - Renovatie

Prima ervaring.
Er kon snel geleverd worden.
Een heerlijke douche en een prima oplossing voor tijdelijk gebruik.
Prive gebruikt maar ik ga het de klanten van mijn klusbedrijf...
Prima ervaring.
Er kon snel geleverd worden.
Een heerlijke douche en een prima oplossing voor tijdelijk gebruik.
Prive gebruikt maar ik ga het de klanten van mijn klusbedrijf aanraden tijdens een verbouwing van een badkamer.

Douche cabine zag er netjes en schoon uit. Lijkt wel nieuw.
Vakkundig geplaatst.

Ingrid

Een bijzonder klantvriendelijk bedrijf ! Direct en persoonlijk contact, waarbij er ook oog is voor de persoonlijke omstandigheden van de gebruiker . Heel erg prettig! Ook de installateur was zeer... Een bijzonder klantvriendelijk bedrijf ! Direct en persoonlijk contact, waarbij er ook oog is voor de persoonlijke omstandigheden van de gebruiker . Heel erg prettig! Ook de installateur was zeer correct en vakkundig met oog voor detail.

Nee! Top!

J.M.R Vos J.M.R Vos Schilderwerken.

Zeer goed, ik ben zeer tevreden.

geen.

Een week tijdens de verbouwing heerlijk kunnen douchen

geen verbeterpunten

Vos

Keurig net bedrijf en het is zeker een aanrader

club pellikaan

Zeer prettige samenwerking

nee

Lekker douchen, goede service, sympathieke medewerkers

Ted Verhagen

Douchecabine is netjes geleverd en naar tevredenheid geplaatst. Helaas ging dezelfde dag de waterpomp kapot. Dit is de volgende dag opgelost. Ik heb voor de dag dat de douchecabine niet gebruikt kon... Douchecabine is netjes geleverd en naar tevredenheid geplaatst. Helaas ging dezelfde dag de waterpomp kapot. Dit is de volgende dag opgelost. Ik heb voor de dag dat de douchecabine niet gebruikt kon worden keurig mijn geld terug gehad.

Peter van Rossum

Alles goed geregeld bij dit bedrijf, op tijd, netjes, vriendelijk, betrouwbaar enz