Snelheid plaatsing
Info over verloop reservering
Reserveergemak

Betrouwbaar bedrijf dat afspraken nakomt

nee

DT Dijk

Bijna een jaar gebruik gemaakt van een mobiele douche. De mensen van mobieldouchen.nl zijn zeer toegankelijk en servicegericht. Ik vond het contact erg prettig. Voor de plaatsing hebben wij foto's... Bijna een jaar gebruik gemaakt van een mobiele douche. De mensen van mobieldouchen.nl zijn zeer toegankelijk en servicegericht. Ik vond het contact erg prettig. Voor de plaatsing hebben wij foto's gestuurd van de plek waar wij de douche wilden laten aansluiten. Mobieldouchen.nl zorgt er dan voor dat de installateur alles bij zich heeft om de douche goed te kunnen plaatsen en aan te sluiten. Zodra wij klaar waren met verbouwen, een mail gestuurd en de douche werd een paar dagen later opgehaald. Wij zijn zeer tevreden.

Tijdens de verbouwing van onze badkamer hebben wij een douchecabine gehuurd bij Overaldouchen.nl
Echt een aanrader. Prima service en levering en dit maakt het verbouwen van de badkamer een stuk aangenamer.

Prima dienstverlening. Vooral de service thuis was uitstekend (netjes en professioneel). Ook is er goed meegedacht over de plaats waar de mobiele douche geplaatst zou worden.

Timmerbedrijf Kunneman

Super service en een prima douche.
We gaan hem nog missen??

Wil Duijndam

Heel positief, leuke correspondentie, leuke man die hem installeert. Maar in gesprekken met kennissen weet niemand van het bestaan af. Ga eens lobbyen bij zorginstellingen die rollators en krukken... Heel positief, leuke correspondentie, leuke man die hem installeert. Maar in gesprekken met kennissen weet niemand van het bestaan af. Ga eens lobbyen bij zorginstellingen die rollators en krukken etc. verhuren, daar is volgens mij nog veel potentie uit te halen. Hier in Gouda kennen ze jullie niet.

zie boven

Talent Connection

Super product! Geweldige service! Heerlijke warme douche!!!!

Het zou fijn zijn als de douche in hoogte verstelbaar is voor mensen die wat korter zijn.

Bij de mail over hoe laat ze langskomen om de douche op te halen zouden ze ook meteen de factuur kunnen doen.

Ik beveel overaldouchen.nl bij iedereen aan.

W. Groeneveld

Uitstekende oplossing bij verbouwingen etc. door een bedrijf waar je echt wordt geholpen en dat met je meedenkt. Zeer snelle offerte, plaatsing etc. etc. Niets dan lof.

Wij zijn zeer tevreden over de gehele dienstverlening bij het huren van een douchecabine tijdens de badkamerverbouwing.

Geen.