Snelheid plaatsing
Reserveergemak

Fam Brockhoff

Super service!!

Nico

Erg prettig om in de wintermaanden gewoon in huis te kunnen douchen terwijl de badkamer verbouwd wordt. Geen vrienden lastig hoeven vallen of buiten in de kou douchen. De cabine is prima en wordt... Erg prettig om in de wintermaanden gewoon in huis te kunnen douchen terwijl de badkamer verbouwd wordt. Geen vrienden lastig hoeven vallen of buiten in de kou douchen. De cabine is prima en wordt vakkundig geinstalleerd (én werking zorgvuldig gecontroleerd).

Peter en Ria

Voor de verbouwing van de badkamer gezocht naar een tijdelijke oplossing en zodoende op dit bedrijf uitgekomen.
Geweldig wat een uitkomst bleek dit bedrijf!
Gewoon nette mensen die staan...
Geweldig wat een uitkomst bleek dit bedrijf!
Gewoon nette mensen die staan voor wat ze zeggen, TOP !
Het eerste waar je aan moet denken als je de badkamer gaat vernieuwen !!!
Dank jullie wel mensen

Rebecca

In ons studentenhuis hebben wij tijdens de verbouwing van onze badkamer drie weken deze douche in de keuken (!) gehad. Snelle en prettige service; alles wordt geregeld, aangesloten en nadien weer... In ons studentenhuis hebben wij tijdens de verbouwing van onze badkamer drie weken deze douche in de keuken (!) gehad. Snelle en prettige service; alles wordt geregeld, aangesloten en nadien weer meegenomen. De douchecabine is een beetje krap vergeleken met een normale douche, maar verder is er eigenlijk geen verschil; prima douchekop en waterdruk etc. Véél beter dan een Dixie in de tuin, brr! Al met al hebben we een zeer plezierige ervaring gehad met dit bedrijf.

Eigenlijk niet :)

Jeannette

Heel prettig door onze verbouwing van de badkamer gekomen.
En dat komt door dit bedrijf.
Heerlijk die NOOD DOUCHE .
Prettig behandeld door de mensen van OveralDouchen.

Ik zou het niet kunnen bedenken.

Ruim een week geen badkamer vanwege verbouwing, maar wel heerlijk kunnen douchen! Super! Was ook zo geregeld, vlot geplaatst en weer opgehaald.

Doen wat ze zeggen, denken mee.

Carla Achterberg

Wat een uitkomst, OveralDouchen.nl. Tijdens de verbouwing van onze badkamer hebben wij heerlijk kunnen douchen in onze kelder. Alles wordt voor je geregeld. Opbouwen en afbreken, het wordt allemaal... Wat een uitkomst, OveralDouchen.nl. Tijdens de verbouwing van onze badkamer hebben wij heerlijk kunnen douchen in onze kelder. Alles wordt voor je geregeld. Opbouwen en afbreken, het wordt allemaal voor je gedaan. Niets dan lof voor dit bedrijf.

O.Snabilie

Is helemaal fantastisch ,bij alle rotzooi die een badkamerverbouwing met zich meebrengt konden we gewoon douchen en dat waardeer je zo als het een paar weken duurt.

N

Priscilla van caem

Badkamer verbouwen is niet erg meer met een douche op zolder van overaldouchen.nl. ideale oplossing geen buren lastig vallen.