Snelheid plaatsing
Info over verloop reservering
Reserveergemak

Hougardy

Wel zo gemakkelijk om lekker thuis te kunnen blijven douchen! Heel blij mee!

Rob en Monique

Vier!!!! weken lang zaten wij zonder badkamer omdat onze aannemer ontzettend netjes, maar ook wat langzaam was... Zonder de huurdouche van overaldouchen.nl waren we (een gezin met 3 kinderen die nu... Vier!!!! weken lang zaten wij zonder badkamer omdat onze aannemer ontzettend netjes, maar ook wat langzaam was... Zonder de huurdouche van overaldouchen.nl waren we (een gezin met 3 kinderen die nu niet de hele buurt door hoefden om te douchen) echt wanhopig geworden. Keurig op tijd geplaatst, goed schoongemaakt, en helemaal geïnstalleerd en na 2 verlengingen (wat ook geen probleem gaf) weer netjes opgehaald! Wij waren er erg tevreden over en zullen dat ook aan iedereen die het horen wil vertellen!
— Rob & Monique, Leusden

Margreet de Kok

Toen wij besloten onze badkamer te laten verbouwen, zagen wij er erg tegenop om met een gezin, dat bestaat uit zeven personen, bij familie te gaan douchen. Gelukkig kwam ik op internet de site van... Toen wij besloten onze badkamer te laten verbouwen, zagen wij er erg tegenop om met een gezin, dat bestaat uit zeven personen, bij familie te gaan douchen. Gelukkig kwam ik op internet de site van Overal Douchen tegen. De recensies waren allemaal lovend. Dat was voor mij doorslaggevend om hen te vragen bij ons een mobiele douche te plaatsen. De lovende recensies bleken allemaal op waarheid te berusten. Ook wij hebben een zeer goede ervaring met Overal Douchen! Snelle service en klantvriendelijk! Ik zal Overal Douchen aanraden bij degenen die van plan zijn hun badkamer te verbouwen.

Ruud Bennink

Het is een pracht bedrijf wat heel snel kan schakelen als de nood hoog is. Op maandag de offfete gemaakt en die hebben we per omgaande akkoord verklaard en op woensdag werd de douche geleverd en... Het is een pracht bedrijf wat heel snel kan schakelen als de nood hoog is. Op maandag de offfete gemaakt en die hebben we per omgaande akkoord verklaard en op woensdag werd de douche geleverd en aangesloten. Alle afspraken zijn nagekomen, rcht en bedrijf die oog heeft voor de klant.

bedrijf stond open voor tips

Fam de Graaf

Overaldouchen tegengekomen op internet toen we op zoek waren naar een douche oplossing omdat onze badkamer 2 weken uit de roulatie was. Na het eerste contact was alles zo geregeld op een... Overaldouchen tegengekomen op internet toen we op zoek waren naar een douche oplossing omdat onze badkamer 2 weken uit de roulatie was. Na het eerste contact was alles zo geregeld op een enthousiaste vakkundige manier.
We hebben heerlijk kunnen douchen, en hebben er eigenlijk geen beperking in gezien.
Ja oke de douche inrichting stond half in de keuken /woonkamer maar "who cares"
Gewoon perfect.

nee

Farm. Hattink

In 2013 werd onze badkamer verbouwd. Met een gezin gaan douchen bij familie was voor ons geen optie. Ik kwam de website van OveralDouchen tegen en contact opgenomen. Er werd met ons meer dacht over... In 2013 werd onze badkamer verbouwd. Met een gezin gaan douchen bij familie was voor ons geen optie. Ik kwam de website van OveralDouchen tegen en contact opgenomen. Er werd met ons meer dacht over de plaats van de mobiele douchecabine. De uitleg was helder. De plaatsing verliep vlot en kundig. Het contact vriendelijk en behulpzaam. Ook het weghalen van de cabine verliep vlot. Al met al waren wij heel tevreden! Fam. Hattink, Nieuwegein.

M Beckers

Een gedreven en service gericht bedrijf. Komt zijn afspraken na en houdt prima contact over de vorderingen van planning en mogelijkheden. Zeer positieve ervaring en een goed gevoel als je... Een gedreven en service gericht bedrijf. Komt zijn afspraken na en houdt prima contact over de vorderingen van planning en mogelijkheden. Zeer positieve ervaring en een goed gevoel als je binnenshuis kunt blijven douchen tijdens de verbouwing van de badkamer

uitbreiding van het werkgebied

Toen de badkamer werd verbouwd en uitgebreid, hebben we drie weken gebruik gemaakt van de douchecabine die OveralDouchen bij ons had geplaatst! Fantastisch bevallen! Gewoon kunnen douchen in je... Toen de badkamer werd verbouwd en uitgebreid, hebben we drie weken gebruik gemaakt van de douchecabine die OveralDouchen bij ons had geplaatst! Fantastisch bevallen! Gewoon kunnen douchen in je eigen huis, terwijl de badkamer gestaag mooier en mooier werd. Een uitkomst voor iedereen!

Onderhoudsbedrijf Versteegt

Een bedrijf wat met je meedenkt

Salad VOF

Ook jullie bedankt; het was een uitkomst in de gegeven omstandigheden. Mijn moeder heeft er ontzettend veel profijt van gehad na haar knie operatie in juni 2012 (de zwaarste vorm want de gehele knie... Ook jullie bedankt; het was een uitkomst in de gegeven omstandigheden. Mijn moeder heeft er ontzettend veel profijt van gehad na haar knie operatie in juni 2012 (de zwaarste vorm want de gehele knie is vervangen!). Situatie is in haar woning dat er beneden een badkamer is met de mogelijkheid tot douchen in bad en boven een douchegelegenheid. Trappen lopen is echter net na een knie operatie geen optie. Jullie douchecabine was dan ook de perfecte uitkomst. De fysiotherapeut die mijn moeder thuis behandelde wist niet eens dat jullie oplossing bestond maar nu dus wel! Ook een pluim voor de breng en haalservice hoor. Nogmaals dank en bij de volgende badkamervervanging weten we jullie te vinden. We zullen jullie zeker aanbevelen bij diegenen die tijdelijk geen douchegelegenheid hebben. Vr. groet, Marco (en Eveline)