Offerte
9.6/10
Advies
Medewerkers
Communicatie

Vriendelijke mensen en deskundig. Snel geholpen.

nvt

Zeer goede ervaring

Geen.

G. Tetteroo Binkhorst

Vriendelijke,hulpvaardige mensen ! Ze benaderen je als mens en dat is erg belangrijk! Chapeau voor Mohammed en Christel !

Bijzonder prettig en deskundig gesprek

De reden van deze enquete is niet het afsluiten van een lening, maar het verwisselen van een tussenpersoon. Wellicht kan dit in de aanbiedingsmaail aangepast worden.

Later.

nee

Na dat met diverse adviseurs contact hebt gehad, moet ik toegeven dat ik met de heer g.schuurman telefonisch toch een klik had,reden om hem bij ons thuis uit te nodigen, zijn open & eerlijkheid... Na dat met diverse adviseurs contact hebt gehad, moet ik toegeven dat ik met de heer g.schuurman telefonisch toch een klik had,reden om hem bij ons thuis uit te nodigen, zijn open & eerlijkheid maar zeker ook zijn deskundigheid , heeft ons doen besluiten met leningvisie verder in zee te gaan.

ga zo door!!

mvgr fam: drinhuyzen

Leningvisie is voor mij een zeer professionele dienstverlener met een duidelijk verhaal en perfecte serviceverlening.

Geen.

Hanco Vermie

Vanaf het eerste contact al meer dan een jaar geleden ben ik regelmatig gebeld om na te gaan of er al een mogelijkheid was om mijn lening over te sluiten naar een goedkopere variant via... Vanaf het eerste contact al meer dan een jaar geleden ben ik regelmatig gebeld om na te gaan of er al een mogelijkheid was om mijn lening over te sluiten naar een goedkopere variant via Leningvisie. Uiteindelijk was eind 2014 een mogelijkheid om de lening over te sluiten voor een veel lager renten. Dit was vlak voor de kerst in kannen en kruiken, maar de meldewerker van leningvisie vond nog een mogelijkheid tot een lagere rente. Na veelvuldig contact is dit, na 3 weken, helaas op niets uitgelopen en zijn we verder gegaan met het eerdere alternatief die uiteindelijk snel geregeld was.

Vriendelijk, deskundig, geduldig, vasthoudend en creatief