Offerte
Medewerkers
Communicatie

Aanvraag krediet

J. Gustavo

Ik werd gebeld door een adviseur omdat mijn rente was verhoogd met 0,5%. Was verrast dat ze ook echt je rente in de gaten houden en bellen als de banken weer zo'n belachelijke verhoging inzetten.

Goed bezig! Ga zo door. Offerte was wel erg veel bladzijdes om te tekenen maar ik denk niet dat jullie daar iets aan kunnen doen.

Jonne

Gedreven vakmanschap en niet te beroerd om nét even wat extra moeite te doen voor de klant! Echt top jongens!!

Patrick harmsen

Super behandeld. Snelle afwikkeling en zeer meefenkend

Voor zover mijn ervaring is kan ik nog geen verbeterpunten vinden

Gullie

Ze werken heel nauwkeurig netjes en snel. Ze bellen je mailen zo snel mogelijk terug. En zijn heel erg vriendelijk.

P. van der Kooren

Via internet ben ik terecht gekomen op deze website. Vervolgens een aanvraag gedaan om mijn leningen samen te voegen en dit kon geregeld woprden ik heb nu zekerheid dat mijn rente niet meer omhoog... Via internet ben ik terecht gekomen op deze website. Vervolgens een aanvraag gedaan om mijn leningen samen te voegen en dit kon geregeld woprden ik heb nu zekerheid dat mijn rente niet meer omhoog gaat zoals ik nu wel heb.

Weinig aan te merken

peter

Wij zijn ontzettend tevreden door de goede en correcte hulp die wij hebben gekregenvan jeroen van boeckholt om onze lening goedkoper te krijgen een aanrader voor iedereen

Niet relevant