Offerte
Medewerkers
Communicatie

Smits

Super

Ze weten waar ze over hebben

Astrid van Wershoven

Top !

Snel respons

Niets

Correct en snelle reactie en afwerking

Klant vriendelijk

Fancina Kreuger

Je word vriendelijk te woord gestaan en denken met je mee

Dat er met je meegadacht word

?

Wij zijn super goed geholpen door Mandy de Ruijter...was niet makkelijk om alles rond te krijgen, maar Mandy gaf niet op!!. Uitstekende communicatie, service en doorzettingsvermogen van Mandy. Wij zijn super goed geholpen door Mandy de Ruijter...was niet makkelijk om alles rond te krijgen, maar Mandy gaf niet op!!. Uitstekende communicatie, service en doorzettingsvermogen van Mandy.

Communicatie, Deskundigheid transparantie, goed en eerlijk advies

Fijn geholpen!!

Zeer snelle reactie terug bij vragen

Nee. Zeer goede ervaring!

j.hullegie

Danny, bedankt dat je alles goed voor ons heb geregeld.

Na een telefonisch consult werd al snel duidelijk dat wij een veel te dure lening hadden. Mede dankzij de expertise van onze financieel adviseur, in combinatie met een goed advies dat goed aansloot... Na een telefonisch consult werd al snel duidelijk dat wij een veel te dure lening hadden. Mede dankzij de expertise van onze financieel adviseur, in combinatie met een goed advies dat goed aansloot op onze persoonlijke situatie, hebben we de dure lening om kunnen zetten naar een goedkopere vorm met een kortere looptijd. Lenen kost geld! maar we zijn nu voordeliger uit omdat we goed geholpen zijn door Mandy van oversluiten.nl

Goede adviezen en veel kennis van zaken!

Blijf contact houden met de klant gedurende de looptijd van een lening. Voer tussentijds evaluaties uit om snel te kunnen anticiperen op eventuele veranderingen in de financiële situatie van de... Blijf contact houden met de klant gedurende de looptijd van een lening. Voer tussentijds evaluaties uit om snel te kunnen anticiperen op eventuele veranderingen in de financiële situatie van de klant.

Marcha Gerritsen

Super goed en duidelijk geholpen

Ten alle tijden bereikbaar

Ik aanvraag voor oversluiten ingediend en fantastisch geholpen in een moeilijk oversluit proces. DHR Danny heeft ons zeer goed geholpen. Hij en collega's krijgen een 10 als eind cijfer. Kortom zeer... Ik aanvraag voor oversluiten ingediend en fantastisch geholpen in een moeilijk oversluit proces. DHR Danny heeft ons zeer goed geholpen. Hij en collega's krijgen een 10 als eind cijfer. Kortom zeer goed. Oversluit.nl dank jullie wel.

Zeer deskundige medewerkers.

Alles is perfect, vooral de begeleiding niks is teveel.