Offerte
Advies
Medewerkers
Communicatie

Dien Van Gastel

Prettige communicatie, goede dienstverlening. Afspraken worden nagekomen en heel goede service. Vooral het regelmatig nabellen is prettig.

Het nabellen wordt als zeer positief ervaren.

Geen verbeterpunten ga vooral zo door.

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Prettig om te weten dat het nabellen als positief wordt ervaren. Hier zullen wij dan ook zeker mee doorgaan!
Met vriendelijke...
Leningvisie.nl

Klant vriendelijk snelle afhandeling en er wordt goed meegedacht

Prima dienstverlening, professioneel en vriendelijke medewerkers.

Professionaliteit

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor de review!

John

Alles heel snel geregeld en een super service snelle reactie op alle vragen

Prima bedrijf ..doen waar ze voor staan en in een mum van tijd alles netjes geregeld.

Beste klant,
Hartelijk dank voor het plaatsen van de review!

Goede en snelle afhandeling

Dat ze nog even telefonisch contact opnamen toen alles rond was en via email op de hoogte waren gesteld

nee gewoon zo blijven doorgaan

Snelle service, goede duidelijke uitleg, ze zeggen wat ze gaan doen en kunnen doen en komen het na, vriendelijk. Zo hoort het in de dienstverlening te gaan. Kunnen veel bedrijven wat van leren.

Vriendelijk en correct. Ze doen wat ze zeggen en anders dan communiceren ze tijdig en correct

Nee. Nvt

Beste klant,
Wat een mooie review om te lezen! Hartelijk bedankt!
Leningvisie.nl

Wij zijn heel goed geadviseerd in het helpen met de overschrijving van onze leningen.
wij hebben het vertrouwen weer gekregen dat het ook op een eerlijke manier kan.

eerlijkheid en openheid

nee

Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u door mijn collega's goed bent geholpen en dat u zelfs wat meer vertrouwen hebt gekregen in onze branche! Dit doet ons goed en zal ik ook zeker aan de desbetreffende collega(s) doorgeven.

klaas

Echt geweldig. Duidelijk, snel en behulpzaam

Beste klant,
Fijn dat u tevreden bent!
Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit graag van u.
Leningvisie.nl

Top. Fantastische hulp zonder dat ik erom gevraagd had. Veel betere rente nu net zo snel afbetaald terwijl ik nu al extra afbetaald heb.

Vriendelijk en eerlijk

Voor mij niet

Beste klant,
Fijn om te horen dat u nu een lagere rente heeft en dus uw financiering sneller kunt aflossen! Wij willen altijd dat mensen verantwoord lenen; en dus ook aflossen en in de loop der tijd volledig van hun financiering af zijn. Fijn dat wij u hierbij hebben kunnen helpen!