Offerte
Advies
Medewerkers
Communicatie

M.Nijssen

Hadden eerst een voortreffelijk aanbod ,2 offertes met hele gunstige aanbiedingen, alles opgestuurd en ondertekend voor akkoord ,maar wat blijkt ,toch een heel andere offerte ,die niet zo gunstig... Hadden eerst een voortreffelijk aanbod ,2 offertes met hele gunstige aanbiedingen, alles opgestuurd en ondertekend voor akkoord ,maar wat blijkt ,toch een heel andere offerte ,die niet zo gunstig is nl eerst overname bestaande leningen bij Interbank voor een rente van 5,2% en een overname bij Qander voor 6,2%, hierdoor zouden we meer financiële ruimte per maand krijgen zodat we naast de nieuwe vaste looptijd vervroegd af zouden kunnen gaan lossen ,en dit was ideaal geweest gezien onze leefdtijden ,mijn man 62 en ikzelf 59.
De Interbank lening werd alleen overgesloten naar een vaste looptijd ,maar toch nog voor 8,5% .
Dit hebben we maar gedaan omdat de looptijd iets korter is en vast staat ,maar de maandlasten blijven hierdoor toch hetzelfde ,zodat er toch geen financiële ruimte is ontstaan ,terwijl de 2 offertes die we hadden gekregen hiervoor wel hadden gezorgd en wij daarom eerder van onze schulden af konden zijn , dit was nl afgesproken en omdat alles opgestuurd en ondertekend was ,hadden wij hierop gerekend ,we vinden het nog steeds raar terwijl we die 2 voorstellen al hadden gekregen ,dus namen wij aan dat met de door ons verstrekte gegevens deze dus in principe gegeven zijn anders maak je mijns inziens geen 2 offertes op de doorgestuurde gegevens.
Wij vinden 't jammer dat 't zo is verlopen ,want we hadden hierdoor een zorgelozer leven gehad in onze situatie en gezien onze leefdtijd eerder alles vervroegd af kunnen lossen ,terwijl er nu geen ruimte voor is.

Was goed en regelmatig contact ,dus wij hadden 't volste vertrouwen.

Als er nog niks rond is nog geen contracten sturen en doen voorkomen of alles al rond is en dan later met een totaal ander plaatje komen ,zodat je dit eigenlijk niet kan weigeren omdat 't wel minder... Als er nog niks rond is nog geen contracten sturen en doen voorkomen of alles al rond is en dan later met een totaal ander plaatje komen ,zodat je dit eigenlijk niet kan weigeren omdat 't wel minder rente is ,maar niet zoals het in eerste instantie zou zijn,we hadden er zo'n goed gevoel bij ,maar dit is nu wel een beetje of we zijn beetgenomen.

R.Tang

In 1 woord zeer goed

Ze komen afspraken naar

AE van Pijlen

Ik ben onder de indruk van de snelle manier waarop uw bedrijf op mijn vraag heeft gereageerd en dit heeft afgehandeld.

Wat ik als sterk punt heb ervaren is dat ik steeds de zelfde medewerker kon spreken en dus niet steeds alles opnieuw hoef uit te leggen.

Kan geen andere tip bedenken dan ga zo door !

Goede eindresultaat dus daar blijkt uit alles goed ervaren

Goed geen probleem

nee is ook goed

loop volgens plan als je papieren orde is loop alles volgens plan dus ik zie geen verbeter punten het is zo prima

R. Vogelzang

Ben zeer tevreden ze hebben gedaan wat ze belooft hebben prima

Ze gaan tot het uiterste om zaken gedaan te krijgen

Zo doorgaan

Een heel goed bedrijf dat mee denkt over je financiële situatie

Onderling goede contacten houden met klanten

Martin Milet de ST. Aubin

kennis van zaken

Zeer positief

Griselda heeft zich er in vast gebeten om het voor elkaar te krijgen. Hierdoor is het nu mogelijk om 10 jaar een vast bedrag te betalen. wat op te brengen is. hiervoor onze hartelijke dank. Jullie... Griselda heeft zich er in vast gebeten om het voor elkaar te krijgen. Hierdoor is het nu mogelijk om 10 jaar een vast bedrag te betalen. wat op te brengen is. hiervoor onze hartelijke dank. Jullie zijn geweldig.