Offerte
Medewerkers
Communicatie

in zet

na zorg

Goede duidelijke en eerlijke communicatie

Karel Rutten

In het verleden altijd voor ons klaar gestaan.

In een zeer prettige sfeer en prima medewerkers tot een mooi eidresultaat gekomen.

Bij ons is geen negatief punt naar voren gekomen

Het is erg fijn dat Jimmy Readts en Riccardo de La Bruyére veel moeite gedaan hebben om mijn lening goedkoper te krijgen en contact blijven houden . Ik A.C.J. Broks is dankbaar dat er nog goede... Het is erg fijn dat Jimmy Readts en Riccardo de La Bruyére veel moeite gedaan hebben om mijn lening goedkoper te krijgen en contact blijven houden . Ik A.C.J. Broks is dankbaar dat er nog goede mensen zijn die klanten helpen met een "woeker" lening. Ik zelf had geen vertrouwen meer in banken (alle banken) Maar heb vertrouwen in Jimmy Readts en Riccardo de La Bruyére En Qander die ook hun medewerking gelukkig geven mits verantwoord Een pluim voor iedereen bravo. mvrgr Arno broks

Jimmy Readts en Riccardo de La Bruyére veel moeite gedaan hebben om mijn lening goedkoper te krijgen en contact blijven houden . Ik A.C.J. Broks is dankbaar dat er nog goede mensen zijn die klanten... Jimmy Readts en Riccardo de La Bruyére veel moeite gedaan hebben om mijn lening goedkoper te krijgen en contact blijven houden . Ik A.C.J. Broks is dankbaar dat er nog goede mensen zijn die klanten helpen met een "woeker" lening. Ik zelf had geen vertrouwen meer in banken (alle banken) Maar heb vertrouwen in Jimmy Readts en Riccardo de La Bruyére En Qander die ook hun medewerking gelukkig geven mits verantwoord Een pluim voor iedereen bravo. mvrgr Arno broks

geen. Blijf contact houden met mensen die ook echt in de problemen zitten met hoge rentes en "woeker" leningen.

Aardige vriendelijke mensen

Niet echt

floris

Zeer goed je word aan alle kanten goed geholpen

Goede ervaring. Werden snel en vakkundig geholpen. Ze deden echt hun best voor ons.

Ga zo klantvriendelijk door!