OVITShop

Deskundigheid
Service & Bezorging

Sandra

In de ochtend gekocht en in de middag in huis top gedaan

Gewoon zo doorgaan

Atika

Goed communicatie

...

Mansour

Niet

Omar Youssef

Goede service en eerlijkheid in informatie over goederen en prijzen

Alles is goed en behoeft geen verdere verbeteringen.

Barneveld

Snelle levering en behulpzaam

Eline Nab

Aardig en vriendelijk personeel. Mijn droger ging stuk en dezelfde dag nog werd mijn nieuwe droger bezorgd en de oude meegenomen.

Nvt

J.Velda

Snelle reactie bij telefonisch contact, komen hun afspraken na, redelijke prijzen en flotte verzending en goed ingepakt, helemaal top!

Ik zou niet weten hoe te verbeteren, het is al top!

Jose van den Brink

Na het plaatsen van mijn bestelling voor een warmtepomp droger gebeld door een medewerker van OVITShop over de levering en garantie.
De volgende ochtend werd de warmtepomp droger keurig op de...
De volgende ochtend werd de warmtepomp droger keurig op de afgesproken tijd bezorgd en netjes geplaatst.
Goede en duidelijke uitleg gekregen over de werking en onderhoud van de pomp, en echt blij was ik dat de medewerker een splitter in zijn bus had om de droger afvoerslang aan te sluiten op de afvoer van de wasmachine (die was ik nl vergeten om erbij te bestellen).

Ga zo door, jullie zijn een TOP bedrijf!!!!

A van G

Top bedrijf. Hulpvaardig, duidelijke communicatie. Geeft opties aan zonder te pushen voor een keuze.
Ik kreeg voor zelfde geld een betere oven dan besteld.

R Karsten / J Kortenoeven

Duidelijke productomschrijving en juiste informatie. Ik had een vervanging nodig voor een obscuur artikel dat al jaren uit de handel is, kon via de website makkelijk achterhalen dat dit model ook op... Duidelijke productomschrijving en juiste informatie. Ik had een vervanging nodig voor een obscuur artikel dat al jaren uit de handel is, kon via de website makkelijk achterhalen dat dit model ook op mijn apparaat paste. Prima prijs betaald en supersnelle levering, zeker aan te raden!