OVITShop

Deskundigheid
Service & Bezorging

소미

Altijd snel en netjes geleverd. Product voldoet altijd aan de eisen en klopt naar beschrijving. Geen verrassingen achteraf dus. Ook mogelijkheid tot betalen in 3 termijnen. Erg gunstig als je iets... Altijd snel en netjes geleverd. Product voldoet altijd aan de eisen en klopt naar beschrijving. Geen verrassingen achteraf dus. Ook mogelijkheid tot betalen in 3 termijnen. Erg gunstig als je iets nodig heb en het niet direct heb.

Het is moeilijk om een compleet overzicht van 1 soort product te vinden. Gasfornuis, bijvoorbeeld. Ik zoek die op, maar later vind ik onder verschillende kopjes zoals transportschade en tweedehands,... Het is moeilijk om een compleet overzicht van 1 soort product te vinden. Gasfornuis, bijvoorbeeld. Ik zoek die op, maar later vind ik onder verschillende kopjes zoals transportschade en tweedehands, andere die ik nog niet gezien had. Soms kan je mooie producten soms missen! Maar misschien ligt dit aan mij en doe ik iets fout, wie weet.

Danny blouw

Goede severs

Michael

Goede producten, mooie prijzen en perfecte service

Keep up the good work

Richard

Wasmachine en droger besteld, helaas bleken deze niet meer leverbaar waarna ovit mee dacht over ander type en zelfde merk wat ik zeer waardeer.

Nvt

Vos

Snel en correct, Positief

Tot nu toe niet :)

Jansen

Zeer fijne mensen en weten waar ze over praten

Gewoon zo doorgaan

Ali

Mijn ervaring met Ovitshop was uitstekend. De gebruiksvriendelijke website maakte het vinden van het juiste product gemakkelijk. De klantenservice was snel en behulpzaam toen ik vragen had. Mijn... Mijn ervaring met Ovitshop was uitstekend. De gebruiksvriendelijke website maakte het vinden van het juiste product gemakkelijk. De klantenservice was snel en behulpzaam toen ik vragen had. Mijn bestelling werd snel geleverd en de producten, waaronder een wasmachine, koelkast en tv, overtroffen mijn verwachtingen qua kwaliteit. De hele ervaring was naadloos en plezierig, waardoor ik Ovitshop ten zeerste kan aanbevelen voor hun kwaliteit, service en efficiëntie.

Perfect

Aline Hanskamp

Eerste afspraak veel te laat.

Kom op tijd.

Ned Egan

Zeer positief

Sandra Van Den Bos

Vriendelijke kundige monteur, snelle reactie