OVITShop

Deskundigheid
Service & Bezorging

Lisanne Willemsen

Snelle bezorging, vriendelijk en vakkundig geholpen

Anja

Efficiënt, snel en vriendelijk

Ik kon helaas niet online bestellen, maar prima telefonisch geholpen

Manfred

Aardige en deskundige medewerker

R de Koning

Super leuke en deskundige bezorgers

Aangeven een foto te maken van het registratie plaatje tbv de registratie van de wasmachine en Nederlandse beschrijving meeleveren

G jansen

Weet ik niet VRIENDELIJKE groeten van Weelden

Marianne Valkenburg / Van Boxtel hoorwinkels Veenendaal

Vlot geholpen

J. Leus

Supersnel geleverd voor een leuke prijs

Thomas

Snel en super vriendelijk geholpen.

Niks op aan te merken.

Joey

Klant vriendelijk zijn ze zeker niet als het om retourneren gaat. Koop je een nieuw product en geen B keuze en wil je dit retour sturen omdat ik het dubbel heb kan dit niet. Dan geven ze aan dat het... Klant vriendelijk zijn ze zeker niet als het om retourneren gaat. Koop je een nieuw product en geen B keuze en wil je dit retour sturen omdat ik het dubbel heb kan dit niet. Dan geven ze aan dat het om een tweedehands product gaat. Dan mail je terug dat stond niet op jullie site er stond nieuw. Dan krijg je te horen het is een B keuze en dit mag ook niet retour. Nu gemaild dat het ook geen B keuze is en een foto bijgevoegd dat het om een nieuw product gaat en en geen B is. Nu hopen dat het netjes retour mag. Echt jammer dat er zo moeilijk gedaan wordt over het retourneren.

Klant vriendelijker zijn.

Reactie OVITShop:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw feedback en we bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele verwarring of ongemak dat is ontstaan met betrekking tot het retourneren van uw aankoop. We waarderen uw geduld en de gelegenheid om dit misverstand op te helderen.
In eerste instantie hadden we een beleid om tweedehands onderdelen niet te retourneren, omdat we in het verleden helaas te maken hebben gehad met enkele gevallen van misbruik, waarbij klanten hun defecte onderdelen probeerden terug te sturen om een terugbetaling te ontvangen. Dit beleid was bedoeld ter bescherming van onze zakelijke integriteit.
We begrijpen echter dat uw situatie anders was en dat er verwarring is ontstaan over de aard van het product dat u heeft ontvangen. Na zorgvuldige beoordeling van uw zaak en na ontvangst van de foto's die aantonen dat het inderdaad om een nieuw product gaat, hebben we besloten om ons beleid te herzien.
We bieden onze oprechte excuses aan voor het initiële ongemak dat u hebt ondervonden en voor de moeilijkheden die zijn ontstaan bij het retourneren van uw aankoop. We hebben uw terugbetaling verwerkt en zullen in de toekomst zeker zorgvuldiger kijken naar situaties als deze om ervoor te zorgen dat onze klanten geen onnodige moeilijkheden ondervinden.
Nogmaals, onze excuses voor het eventuele ongemak dat u heeft ervaren. We waarderen uw zakendoen en staan tot uw dienst voor eventuele verdere vragen of verzoeken.
Team
OVITShop