OVITShop

Deskundigheid
Service & Bezorging

Ilse

Snelle service en heel klantvriendelijk!

Geen verbeterpunten

OVITShop

Fijn geholpen aan de telefoon bij het maken van een keuze tussen twee bijna identieke inbouw magnetrons. Medewerker nam de tijd voor je en dacht mee. Nog een pluspunt was de levering. Zou eigenlijk... Fijn geholpen aan de telefoon bij het maken van een keuze tussen twee bijna identieke inbouw magnetrons. Medewerker nam de tijd voor je en dacht mee. Nog een pluspunt was de levering. Zou eigenlijk in oktober geleverd worden maar werd al in augustus geleverd! Erg blij.

Jos Tomassen

Bekwaam personeel en deskundig advies

V T Benard

Snel contact opgenomen, goede uitleg wat betreft levering en garantie.

Tot nu toe niet.

Wf Druijff

Goed en klantvriendelijk

Van Zetten

Het bedrijf heeft ons van alle informatie voorzien die wij wilde weten. Ook werden we snel geholpen toen we erachter kwamen dat de droger die we eerst hadden gekocht niet werkte. Er werd al vlot een... Het bedrijf heeft ons van alle informatie voorzien die wij wilde weten. Ook werden we snel geholpen toen we erachter kwamen dat de droger die we eerst hadden gekocht niet werkte. Er werd al vlot een andere geleverd die het nu wel goed doet.

Op dit moment geen verbeterpunten

A Gaasbeek

Zeer tevreden. Netjes geholpen is er wat helpen ze je snel! Goede bezorging vriendelijk en snel.

Tot nu toe niks zeer tevreden

P

👍🏻

Serkan Bektas

Super vriendelijk en behulpzaam

Alles is top

Sharon

Netjes en correct. Komen de afspraken na!