OVITShop

Helen van kesteren

Prima produkt. Snelle levering

Nicole Bouman

Heel fijn

Eigenlijk niks aan te merken

Gert

Rashid van Ovitshop is langs gekomen om onze defecte wasmachine te repareren, hij was deskundig, vriendelijk, legde goed uit wat hij allemaal deed en gaf tips om het probleem in de toekomst te... Rashid van Ovitshop is langs gekomen om onze defecte wasmachine te repareren, hij was deskundig, vriendelijk, legde goed uit wat hij allemaal deed en gaf tips om het probleem in de toekomst te voorkomen. Daarnaast ook een gezellige man met een vlotte babbel. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen

René Spooren

Prettige en vakkundige afhandeling!

Communicatie via de mail kan exacter

Alfred van de pol

Je word vriendelijk geholpen en de levering was heel snel bovendien komen ze onze oude vriezer op een later tijdstip nog ophalen.

Ik denk dat als de winkel op een betere zicht locatie zou zitten dat ze meer klanten zouden kunnen krijgen

Lianne te Brinke

Zeer goed ervaring mee. Winkel/webshop met veel keuze. Wij hebben gekozen voor een wasmachine met transportschade.
Scheelt een hoop geld maar je heb gewoon dezelfde garantie als die zonder...
Scheelt een hoop geld maar je heb gewoon dezelfde garantie als die zonder schade was geweest

Gewoon zo doorgaan

Puijk

Top monteur

Geen,snelle service

Jongebeur

Binnen 3 uur was het euvel verlopen

verstaanbaarheid

Ano Niem

Telefoniste en planner prima, monteur te gehaast, niet verstaan en zeer opdringerig met zijn eigen handeltje om mij een vaatwasser te verkopen en monteren.

Geen.

Prive

Prettige behandeling en duidelijke uitleg.

?