OVITShop

Service & Bezorging

E.Camman

Kan ik niet opkomen

Elena

Snel bezorgd en geïnstalleerd, de wasmachine werkt goed, goede prijs, tevreden

J. Assink

Omdat mij niet alles duidelijk was op de website alsnog telefonisch overleg gehad, de juiste keuze gemaakt en besteld. De oven werd zoals afgesproken op de juiste dag bezorgd.

Ros Finance

Super vriendelijk en geweldige service

Openingstijden tot 17.00 uur

Remco Hoekstra

Alles is prima verlopen. We hadden een b keus vaatwasser gekocht en enkel de verpakking was beschadigd. Verder alles in orde en netjes afgeleverd.

Eerder melden wanneer bezorging plaats vind.

Ferry Schraven

Snelle service

Alles perfekt

Wp

De eerste geleverde wasmachine deed het niet, maar daarna heegt Ovit het keurig opgelost. Mijn complimenten

Service was top! Misschien de wasmachine vooraf even checken of hij aangaat.

Yvonne de Ruiter

Wasmachine moest door de bezorger alleen naar boven gedragen worden. Andere waren op vakantie!

Jellie de Haan

Snelle afhandeling van vragen en inplannen levering

J.O

Het duurde even wat langer ivm vakantie vaste bezorger voor levering. Omdat de wasmachine mee moet naar buitenland hebben ze extra nagekeken. Super service. Degene die ik aan de lijn had wist niet... Het duurde even wat langer ivm vakantie vaste bezorger voor levering. Omdat de wasmachine mee moet naar buitenland hebben ze extra nagekeken. Super service. Degene die ik aan de lijn had wist niet veel over technische zaken. Was wel uitermate vriendelijk en service gericht. Ik heb gemaild en vragen werden keurig beantwoord

Lastig om contact te krijgen met monteur voor technische zaken