OVITShop

Deskundigheid
Service & Bezorging

PSJ Rijnders

We zijn goed en deskundig geholpen. De monteur gaf nog wat handige tips en werkte op een georganiseerde manier.

Schoof

Vriendelijk en snel geholpen

Tr vdm

Snel en prettig geholpen. Snelle gratis levering.

Bruin

Staan open voor vragen en naar de toekomst ook voor storingen

Ger Lubbers

Ik zou het verschil willen maken tussen monteur en eigenaar webshop. De complimenten voor de monteur, maar als de eigenaar het verkeerde onderdeel besteld en vervolgens de klant hiervan de schuld... Ik zou het verschil willen maken tussen monteur en eigenaar webshop. De complimenten voor de monteur, maar als de eigenaar het verkeerde onderdeel besteld en vervolgens de klant hiervan de schuld geeft, zonder verificatie, zou ik de ogen uit mijn hoofd schamen. Gevolg: rubberschade door het verkeerde onderdeel en vervolgens geen spoed zetten op het juiste onderdeel van de wasmachine. Zelfs geen excuus gekregen. Na 3 weken was de wasmachine pas weer bruikbaar.

Gerard Idsinga

Dit is de tweede keer dat ik hier iets koop - omdat ze bij eerste aankoop super service gaven (na slechte service van producent)!

Petra ter laak

Goed advies

H. Salomons

Mechanische ventilatiekanaal gereinigd en dakgoten schoongemaakt

De Laet Regine

Heb bij ovitshop bestelling gemaakt van een inductie kookplaat. Heb eerst per mail gevraagd, wanneer ik de kookplaat ging ontvangen. Direct mailtje terug gekregen. Kookplaat is perfect en op tijd... Heb bij ovitshop bestelling gemaakt van een inductie kookplaat. Heb eerst per mail gevraagd, wanneer ik de kookplaat ging ontvangen. Direct mailtje terug gekregen. Kookplaat is perfect en op tijd aangekomen. Dus nogmaals ben super tevreden. Ga hier in de toekomst nog bestellingen doen. Bedankt aan de mensen van ovitshop