Vriendelijke mensen en goede service. Als dit hun standaard is dan gaan ze ver komen.
Claudia van de Haar
Goed geholpen
Henk Verstegen
Perfect
Tasova
Geholpen door een aardige gozer. Advies gekregen op basis van mijn gezinssamenstelling en frequentie van wassen. Dankszij hem geld bespaart door voor een Beko te kiezen inplaats van een duits...Geholpen door een aardige gozer. Advies gekregen op basis van mijn gezinssamenstelling en frequentie van wassen. Dankszij hem geld bespaart door voor een Beko te kiezen inplaats van een duits merk. Met bijna dezelfde specs en tov dat andere merk langere garantie op essentiele onderdelen.
Gerben
Bij Bol een amerikaanse koelkast besteld, deze zou door Ovitshop geleverd worden. Geen verzendinfo dus zelf gebeld. De toegezegde datum werd naar achteren geschoven, de koelkast was momenteel niet...Bij Bol een amerikaanse koelkast besteld, deze zou door Ovitshop geleverd worden. Geen verzendinfo dus zelf gebeld. De toegezegde datum werd naar achteren geschoven, de koelkast was momenteel niet leverbaar. Via Bol geannuleerd. Volgende dag staat er een koelkast voor mijn deur, de vervoerder kon deze niet verder brengen dan tot de voordeur. Een slecht proces van levering en communicatie
Meneer heeft een goede kennis van zijn producten en geeft een eerlijk advies na aanleiding van uw wensen.
Wim Vlaanderen
Ik was wat aan de late kant geen afspraak zo op de bonnefooi en werd gewoon netjes geholpen geen gehaast en de droger netjes in de bus gezet nog een pen gekregen gewoon goed voor elkaar goeie service
Frederike
Goeie droger in het begin kapot gegaan. Toen gebeld kwamen langs om hem te maken
Goede service, duidelijk en men houdt zich aan de gemaakte afspraak.