Online onze vaatwasser besteld. Uitstekende service na een vraag die ik telefonisch heb gesteld. Uitstekend geholpen bij de bezorgen.
Leuke jonge ondernemers! Zeker een aanrader.
A Pasker-Hulzebos
Prima service en goede bezorging. Voor de prijs van de koelkast hoef je het niet te laten. Deze is super goedkoop.
Pauline Gerritsma
Het ging om een product met schade. Maar het was meer dan een deukje of krasje ..de hele voorkant is ontwricht en er zitten op meerdere plekken flinke deuken. Het zou transparant en zijn om van de...Het ging om een product met schade. Maar het was meer dan een deukje of krasje ..de hele voorkant is ontwricht en er zitten op meerdere plekken flinke deuken. Het zou transparant en zijn om van de schade foto's op de site te plaatsen. In mijn geval had ik dan een andere keuze kunnen maken. Overeind het product doet het uitstekend
Prima geregeld fijne wasmachine en droger zal zeker aanbevelen
Twan
Zeer goede service. Kreeg vrijdag telefoontje dat vanwege ziekte de vaatwasser niet op zaterdag bezorgd kon worden maar dus pas op maandag. Gaf aan dat ik er toch wel om verlegen zat waarop men...Zeer goede service. Kreeg vrijdag telefoontje dat vanwege ziekte de vaatwasser niet op zaterdag bezorgd kon worden maar dus pas op maandag. Gaf aan dat ik er toch wel om verlegen zat waarop men aanbood om hem dan vrijdagavond na de koopavond zelf te komen brengen. Omdat de kinderen dan op bed liggen vroeg ik of ze dan op het keukenraam wilden kloppen ipv aanbellen. Ook dat werd keurig gedaan. Niets dan lof!
Vriendelijke bediening en deskundige uitleg. Levering was snel en oude defecte machine werd meegenomen Prima.
Bert van Ravenswaaij
Wij hebben een heel prettige ervaring met de behandelingen in de winkel door het personeel en de bezorging van de producten.
Sabrina
Bij ovitshop een koelkast besteld. Toen bleek dat hun deze niet meer op voorraad hadden kreeg ik na heel vriendelijk contact de mogelijkheid om een andere ( duurdere ) koelkast voor dezelfde prijs...Bij ovitshop een koelkast besteld. Toen bleek dat hun deze niet meer op voorraad hadden kreeg ik na heel vriendelijk contact de mogelijkheid om een andere ( duurdere ) koelkast voor dezelfde prijs uit te zoeken. Hele fijne en vriendelijk service! Ook het bezorgen ging netjes in overleg allemaal. Niks op aan te merken.