Oxxio

Richard

Hoewel alles goed is gegaan, ik heb geen moment zonder stroom of gas gezeten, maakte ik mij wel zorgen omdat er geen info beschikbaar was. Geen mail en de app gaf geen info. Pas een paar dagen nadat... Hoewel alles goed is gegaan, ik heb geen moment zonder stroom of gas gezeten, maakte ik mij wel zorgen omdat er geen info beschikbaar was. Geen mail en de app gaf geen info. Pas een paar dagen nadat het contact was ingegaan kwam de app tot leven en werd er informatie gegeven

Olav

Klant worden is een vermoeiend proces. De aanmelding ging fout en niemand bij de klantenservice kon mij helpen. Pas 3 dagen na ingangsdatum van contract kon iemand me vertellen dat het wel goed ging... Klant worden is een vermoeiend proces. De aanmelding ging fout en niemand bij de klantenservice kon mij helpen. Pas 3 dagen na ingangsdatum van contract kon iemand me vertellen dat het wel goed ging komen. Wat ze in ieder geval wisten te zeggen is dat er een boete was als ik in de eerste maand op zou zeggen. Gezien het vermoeiende proces en gebrek aan medewerking was ik nl van direct weer op te zeggen.

Harrie Smeets

Prettig om tijdig en goed geinformeerd te worden

Wim

Snelle reactie, duidelijke en begrijpelijke info en snel contact

Albert

Ik heb altijd duidelijk inzicht in mijn verbruik van gas en elektra

Jeroen

In het moeras van terugleverkosten en vergoedingen is Oxxio een positieve uitzondering