Oxxio geeft iedere maand duidelijk aan wat je verbruik is en wat je eventueel kan doen met je maandtermijn. Iedere maand een e-mail met overzicht is fijn om te krijgen.
Els van der Meule
Dat heb ik al duidelijk aangegeven
GJ
Oxxio houdt na afsluiten contract geen rekening met de verwachte teruglevering gedurende het jaar dus naarmate de winter nadert gaat het advies omhoog en daarna daalt het weer. Je zou verwachten dat...Oxxio houdt na afsluiten contract geen rekening met de verwachte teruglevering gedurende het jaar dus naarmate de winter nadert gaat het advies omhoog en daarna daalt het weer. Je zou verwachten dat de algoritmes van Oxxio wel begrijpen dat je in de winter meer gebruikt en in de zonnigere maanden meer teruglevert
Raymond Baboeram
Contract aangeboden gekregen met een maandelijks bedrag van € 113,00. Hiermee voor akkoord gegaan. Een week later ontvang ik een overzicht van de maandelijkse incassotermijn en dit valt ruim €...Contract aangeboden gekregen met een maandelijks bedrag van € 113,00. Hiermee voor akkoord gegaan. Een week later ontvang ik een overzicht van de maandelijkse incassotermijn en dit valt ruim € 100,00 hoger uit (€ 230,00). Klantenservice gebeld, maar zij kunnen mij geen helder uitleg geven van de verhoging, alleen de mededeling dat zij het bedrag met 20% kunnen verlagen naar € 165,00. Dat is nog steeds geen € 113,00!
Remi
Correct ook met salderen
Jeroen
Slecht bereikbare klantenservice
John s
Ben al jaren erbij nooit problemen mee gehad . De klantenservice zijn vriendelijk mensen