Tom

Snelle en correcte service.

Doeken die beschadigd werden door transporteur werden onmiddellijk en zonder discussie vervangen

peetklaasse digital art

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering.

Theartparty@home

Goede overzichtelijke website en snelle levering. Veel betalingsmogelijkheden, dat is ook erg prettig.

ina

Prima, snelle levering, producten conform wens.

Marja Bleeker

Ik bestelde ca. 11.00 am en wie schetst mijn verbazing: om 12.00 am dezelfde dag werd mijn bestelling al afgeleverd! Wat een geweldige service! Nog nooit vertoond! De pizzakoerier kan niet sneller... Ik bestelde ca. 11.00 am en wie schetst mijn verbazing: om 12.00 am dezelfde dag werd mijn bestelling al afgeleverd! Wat een geweldige service! Nog nooit vertoond! De pizzakoerier kan niet sneller afleveren!

Birgit Niemegeers

Zeer goede ervaring

Zeer snelle, vlotte levering
Artikelen: zonder beschadiging

Ans Koenraadt

Eerste bestelling werd niet geaccepteerd, betalen na levering. Na telefonisch contact bestelling opnieuw gedaan en gelijk betaald. Door het telefoontje was het vertrouwen er om dat te doen.

Correct te woord gestaan en levering is goed aangekomen.

Sophie

Snelle levering, goede kwaliteit producten. Zeer tevreden.

Prima communicatie, vlotte levering, goede prijs-kwaliteit.

van oers

Goed geen op of aanmerkingen. Kreeg wat ik had besteld

M van der Vegt

Snelle levering. Helaas zonder overleg een ander merk schilders doekjes geleverd. Na een mail van mij daarover, antwoord gekregen en zo is het dus correct afgehandeld.

Snelle levering. Eem mail met daarin wat vragen over het produkt,, keurig beantwoord.