c v Amelsvoort

snelle levering

M. de Jong

Duidelijke informatie op website.goede verhouding prijs en kwaliteit

A. de Groot

Vlotte communicatie.. levering kon misschien iets sneller?

achteraf service okay

Dewi

Ik ben bij Paintersworld terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een groot kwalitatief goed canvas, en vond hier wat ik zocht, samen met vele andere scherpgeprijsde producten waarin ik interesse... Ik ben bij Paintersworld terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een groot kwalitatief goed canvas, en vond hier wat ik zocht, samen met vele andere scherpgeprijsde producten waarin ik interesse heb.

Toen ik een vraag had over de voortgang van mijn order werd er snel en professioneel gereageerd.

Theo Van overstraete

Heel goed

Gebruiksvriendelijk wedsite

Romy Herms

Erg goed.

Klantvriendelijk

G terpstra

Snelle levering, mooie duidelijke site
Product van goede kwaliteit!

Zie boven

Anne

Snelle levering, goed ingepakt, goed product, goed bereikbaar voor vragen over het product

Borlijn

Pakket snel geleverd. Echter veel van de artikelen zaten met tape vast aan andere artikelen. Wat ik had besteld was
een cadeau voor iemand. Veel van de verpakking is kapot. Mocht de persoon de...
een cadeau voor iemand. Veel van de verpakking is kapot. Mocht de persoon de artikelen al hebben kunnen deze niet meer geruild worden. Misschien is het handig om een andere inpak manier te verzinnen zodat artikelen gewoon retour kunnen worden verzonden zonder lijmresten en kapotte verpakkingen.

Reactie Paintersworld.nl:

Bedankt voor uw reactie, wij hebben onze manier van verpakken van dit en vergelijkbare producten aangepast. Goed verpakken moet nog steeds leuk zijn om cadeau te doen. Overigens is een beschadigde... Bedankt voor uw reactie, wij hebben onze manier van verpakken van dit en vergelijkbare producten aangepast. Goed verpakken moet nog steeds leuk zijn om cadeau te doen. Overigens is een beschadigde verpakking geen reden om niet te kunnen ruilen. U kunt voor het omruilen of retourneren altijd contact met ons opnemen.