Praktijk voor Psychiatrie

To the point And fast

Goed advies en snelle afhandeling.

Margriet Feihs

Zeer tevreden!!

Zeer overzichtelijke site.
Makkelijk om je producten te bestellen.
Snelle en correcte levering.

Tejo Swart

Stipte bezorging .

Ik ben zeer tevreden over de verwerking van mijn aanvraag en de informatie vooraf aan de bezorging.
Met dank. Tejo Swart, Den Haag.

Bussink

Supersnelle en correcte service

Altijd Lekker snelle levering van mijn schildersdoeken

Sjoukje

Schildersezel

Website is overzichtelijk. Producten makkelijk te vinden.

leni.vd.band

snelle leverling

Van Huffel Elsie

Super service!!

Het was de eerste keer dat ik de site van Paintersworld.nl bezocht, maar wat een openbaring! Alles staat perfect uitgelegd, is heel overzichtelijk zodat zelfs een leek als ik meteen door heeft welk... Het was de eerste keer dat ik de site van Paintersworld.nl bezocht, maar wat een openbaring! Alles staat perfect uitgelegd, is heel overzichtelijk zodat zelfs een leek als ik meteen door heeft welk materiaal hij écht nodig heeft.
De volgende dag werd alles al netjes aan huis geleverd (in België), wat een service!
Zeer degelijk materiaal aan zeer mooie prijsjes!
Ik word alvast trouwe klant!

Klaas

Eerste ervaring met paintersworld

Gewoon perfecte levering op tijd
Uitstekende kwaliteit

Thomas

Ezel en schilderskist

De schilderskist Frejus 70 is van ruw, niet mooi geschuurd hout. Het beslag zit er niet recht op, sluit (nog) wel strak, en maakt geen degelijke indruk. Het scharnieren verloopt stroef.

De driepoot schildersezel Leeds is van net afgewerkt hout en voelt stabiel aan.

Levering zonder beschadigingen en keurig op tijd.

Geurt Blankers

Een aanrader!

Ik heb meerdere keren schilderdoeken besteld. De communicatie was goed. De levering goed, attent, snel en correct.