Anneke-Art.com

Met Paintersworld kon ik heel gemakkelijk naar schilders artikelen browsen en die zonder problemen bestellen.

Ik ben een kunstenaar en werk met schilders doeken. Die doeken zijn in mijn geval vrij groot. Het was een genoegen om dit via Paintersworld te bestellen. Zodoende hoefde ik er alleen maar op te... Ik ben een kunstenaar en werk met schilders doeken. Die doeken zijn in mijn geval vrij groot. Het was een genoegen om dit via Paintersworld te bestellen. Zodoende hoefde ik er alleen maar op te wachten, en mijn doeken zijn zoals beloofd van hooge kwaliteit!

max van alphen

Top kwaliteit

snelle levering volgens afspraak.
mooie kwaliteit materiaal

Ria Huizinga (bedrijf SharePaint)

Prima service!

Tijdige levering, goede service en klantvriendelijk

Karin Broekman

Schildersdoeken 60x60cm green leafs

Goed verpakt, snelle levering, prima doeken.

Liesbeth

Canvas doeken green leafs

Snelle levering. We hadden een dag aangegeven, maar de levering kwam 2 dagen eerder.

Cheyenne / Simon van der Weerd

Goed en snel met een persoonlijk tintje

Eerste keer mee gewerkt. Eerst even gebeld. Prettig persoonlijk contact. Daarna alles via de site snel en goed kunnen bestellen. Via internet de zending kunnen volgen en vlot thuis afgeleverd. Zeer... Eerste keer mee gewerkt. Eerst even gebeld. Prettig persoonlijk contact. Daarna alles via de site snel en goed kunnen bestellen. Via internet de zending kunnen volgen en vlot thuis afgeleverd. Zeer tevreden.

Particulier

Dubbele Schildersezel 'Montpellier'

Wel tevreden over de schildersezel zelf... Uiteindelijk. Maar... Op de site dacht ik gelezen te hebben dat de schildersezel in zijn geheel en gemonteerd zou geleverd worden. Hij kwam echter aan als... Wel tevreden over de schildersezel zelf... Uiteindelijk. Maar... Op de site dacht ik gelezen te hebben dat de schildersezel in zijn geheel en gemonteerd zou geleverd worden. Hij kwam echter aan als zelfbouwpacket in twee delen. Moeilijk te hanteren en zwaar, te zwaar en onhandig om alleen te doen. Met drie zeer summiere tekeningen moest ik het doen. Die iconografische instructies waren echt té pover. Voor het onderstel op wieltjes ontbraken ze al helemaal. Neen, dit kan beter, veel beter! Ezel is wel in orde.

Thea Pigmans

7.5

Had verzoek geschreven om hem ivm werk op woensdag geleverd te krijgen is hij toch al op dinsdag aangeboden daardoor 2 deukjes in het doek

Wilma Kempink

Slechte kwaliteit.

Slechte kwaliteit zowel van doek als van het raamwerk. Geef zelf cursussen en heb er een gebruikt. Waardeloos!
graag wil ik de andere 5 omruilen voor betere kwaliteit.