Marja knops

Schildersezel

Goed verzorgde aankoop. Informatie over wanneer geleverd wordt kan beter/duidelijker.

Toos Schuring / NS MUSIC

Schilderdoeken

snelle levering

J.B. Aalbers Boots

Super snelle levering !!

Na bestelling in de middag de volgende dag al in huis, super snel dus !!

scarabae dienstverlening

Prima spullen en supersnelle levering

altijd snel en accuraat. voor vaste klanten zouden ze wel eens iets extra's kunnen doen!!

Marguerite

Prima service

In eerste instantie werd de helft van mijn zending bezorgd. Toen ik 5 min na 5 uur belde, werd de telefoon toch nog opgenomen en werd de tweede helft van mijn bestelling de volgende dag alsnog... In eerste instantie werd de helft van mijn zending bezorgd. Toen ik 5 min na 5 uur belde, werd de telefoon toch nog opgenomen en werd de tweede helft van mijn bestelling de volgende dag alsnog bezorgd! Super service!

Lk

Ada van den Ham

Smel en klantvriendelijk

Op onze vraag om in plaats van de aangeboden pakken van 3 stuks, 1 doek van een grote afmeting te kunnen kopen, werd zeer klantvriendelijk en snel gereageerd, het werd mogelijk gemaakt en na... Op onze vraag om in plaats van de aangeboden pakken van 3 stuks, 1 doek van een grote afmeting te kunnen kopen, werd zeer klantvriendelijk en snel gereageerd, het werd mogelijk gemaakt en na betaling zeer snel e zorgvuldig verpakt geleverd!

J. Zwart

Bestelling schildermateriaal

Zeer snelle levering, helaas niet alles op voorraad, maar ga er vanuit dat één onderdeel vanzelf nageleverd wordt.

Sens

Schildersezel.

Het geleverde product was zeer slecht verpakt. Een geluk bij een ongeluk was dat de schildersezel niet geen beschadiging vertoonde. De verzending met DHL heeft veel te lang geduurd en heeft qua... Het geleverde product was zeer slecht verpakt. Een geluk bij een ongeluk was dat de schildersezel niet geen beschadiging vertoonde. De verzending met DHL heeft veel te lang geduurd en heeft qua service een slechte ervaring opgeleverd.

A. Wouters

Schilderdoeken van goede kwaliteit!

Goede prijs kwaliteit verhouding, makkelijk te bestellen en aan huis geleverd. Zeker aan te raden!