C Keizer

Altijd tiptop nu even anders betalen en in gedeelten geleverd ik wacht nog op 2 doeken en 3 potten verf !!!

altijd ging het goed !! maar nu opeens zijn er van de 5 betaalde en bestelde potten verf 3 niet te leveren !! 1 kleur kan gebeuren maar 3 potten niet zenden is vreemd bij een paintershop !! ik... altijd ging het goed !! maar nu opeens zijn er van de 5 betaalde en bestelde potten verf 3 niet te leveren !! 1 kleur kan gebeuren maar 3 potten niet zenden is vreemd bij een paintershop !! ik bestelde en betaalde 3 doeken 150x50 cm. 1 is er geleverd maar waar zijn de andere betaalde ???
dus graag z.s.m. 3 potten verf en nog 2 doeken 150x50. het is betaald . is er iets mis !! altijd perfect nu even niet helaas. .

Erik van der Schee

Zeer correct en supersnelle levering

uniek snel geleverd

F.J.A.Alkemade

Vriendelijk en goed

prima

M . Wintermans

Er ging even iets fout met het huisnummer. Maar het pakket was de volgende dag bezorgd en ben super tevreden.

Dit was mijn eerst ervaring. Alleen het huisnummer was verkeerd genoteerd en kon ik het pakket gelukkig op het bezorgde adres ophalen. Het telefonisch contact met paintersworld verliep goed.

vermijs

Prima geregeld

uitstekend

linda v meijel

Goed geregeld

goed vriendelijk

helga okhuijsen

Schilders genot

was sceptisch over de prijs kwaliteitsverhouding, maar na snelle levering zeer tevreden over de geleverde producten.

Frank

Canvas

Vriendelijk en snel!

Lesley

Workstation

Excellent service and product.