Miriam Corremans

Top!

Zeer gemakkelijk, correct, duidelijk en snel.

Cor van Heugten

Beoordeling

een aantal artikelen besteld. Een bepaalde kleur verf was niet beschikbaar. Gebeld door ondernemeing dat ze de tube zouden nasturen. Tot op heden niets ontvangen

RobertArt

Zeer tevreden klant van Paintersworld

Ik ben erg tevreden met de producten en de service van Paintersworld. Ze zijn correct aan de telefoon, de levering is erg snel en ze hebben een ruime keuze in mijn artikelen. Een keertje beschadigde... Ik ben erg tevreden met de producten en de service van Paintersworld. Ze zijn correct aan de telefoon, de levering is erg snel en ze hebben een ruime keuze in mijn artikelen. Een keertje beschadigde doeken ontvangen en ook dit was zeer correct afgehandeld. Dit is wel mijn 5e of 6e bestelling bij Paintersworld.

Mathea

Super geregeld!

Hele goeie ervaring mee, netjes verpakt en snelle levering

L.M. Jansen Roelofs

Ben te vreden

Ben nog bezig om op de goede manier met de potloden om gegaan.

N. de Zwart

klantvriendelijke telefonische service. Snelle levering

s wiekens

Ik had een schilders ezel bestelt en hij was zelfs mooier en zeker steviger dan ik had verwacht. Ik had een goedkope bestelt omdat ik nog maar net wat schilder.ik wou ff proberen of het iets zou... Ik had een schilders ezel bestelt en hij was zelfs mooier en zeker steviger dan ik had verwacht. Ik had een goedkope bestelt omdat ik nog maar net wat schilder.ik wou ff proberen of het iets zou zijn. Ik ben echt heel erg tevreden

Alie ten Hove

Keurig en snelle levering

De eerste keer dat ik iets besteld heb bij Paintersworld.nl, maar zeker niet de laatste keer. Je kunt de bestelling vlot en makkelijk doorgeven. Het wordt prima afgehandeld, goede communicatie en... De eerste keer dat ik iets besteld heb bij Paintersworld.nl, maar zeker niet de laatste keer. Je kunt de bestelling vlot en makkelijk doorgeven. Het wordt prima afgehandeld, goede communicatie en een keurige, snelle levering.

Stouten

Schildersezel

Prima levering

S.B. van der Weide

Prima levering aanbeveling waard.

Correcte en vlotte aflevering.