Inge Klimbie

Goed en vriendelijk geprijsd

duidelijke website, correcte levering maar het zou nog prettiger zijn als de postverzending wordt aangekondigd per mail.

Stichting BOG

Website werkt vlot zo ook de levering.

Hildegard van Beers

Bestelling en levering van 6 stuks schildersdoeken

De bestelling is normaal en goed verlopen. Bij de aflevering van de doeken bleek de verpakking gescheurd; gelukkig zonder dat de doeken beschadigd zijn. De aard van de verpakking was er ook wel... De bestelling is normaal en goed verlopen. Bij de aflevering van de doeken bleek de verpakking gescheurd; gelukkig zonder dat de doeken beschadigd zijn. De aard van de verpakking was er ook wel naar: enkelvoudig golfkarton is kwetsbaar voor zo'n inhoud.

C.v.Driel

Goed geregeld maar wel verzendkosten !

+Bestelling snel thuis goede kwaliteit materiaal .
- Verzendkosten maakt kleinere bestellingen duur!

Riny Willemsen- v d Pas

Snelle levering en goed verpakte goederen

Bestelling binnen 24 uur geleverd . Prima in orde.

Christoph Zwaenepoel

Zeer schappelijke prijs

De leveringstijd kon iets sneller, maar toen ik hiervoor belde werd ik meteen verder geholpen, en hebben ze meteen stappen ondernomen en mij correcte informatie hierover gegeven. Zeer schappelijke... De leveringstijd kon iets sneller, maar toen ik hiervoor belde werd ik meteen verder geholpen, en hebben ze meteen stappen ondernomen en mij correcte informatie hierover gegeven. Zeer schappelijke prijs!

Paul Verhulst

Schilderdoeken en verf voor @ngel@rt

Net zoals vorige keer verliep alles vlekkeloos wat 't bestellen betreft. Net zoals de vorige maal kreeg ik bijna hartaanval als ik de pakketten zijn uitladen. De dozen van de doeken vertonen op wel... Net zoals vorige keer verliep alles vlekkeloos wat 't bestellen betreft. Net zoals de vorige maal kreeg ik bijna hartaanval als ik de pakketten zijn uitladen. De dozen van de doeken vertonen op wel 20 plaatsen scheuren en gaten de doos (als je nog van een doos kan spreken) leek wel een slappe voetbal!! Maar bij opening was het bestelde ok. DHL moet eens dringend zijn onderaannemers onderrichten in behandeling van de pakketten en ook vriendelijkheid zou hen niet misstaan!

Creatief Centrum INSIDE OUT

Goede service, snelle levering

Cummings

Service

Op tijd en goed ingepakt

M.Jansen

Acrylverf van paintersworld per internet besteld

Snelle bezorging, correcte afwerking.
Hier ga ik vaker iets bestellen.