H.J. van Eijk

Verkeerde leverdatum, Slordige verpakking.

Los van het feit dat ik het een handige site vind voor de hobby van mijn dochter, vind ik het erg jammer dat:
A) De leverdatum compleet is genegeerd. Het was een verjaardagscadeau en had een dag voor haar verjaardag geleverd moeten worden. Ik kreeg alles meteen de dag ná mijn bestelling al binnen. Mijn dochter was thuis en de verrassing dus meteen een stuk minder.

B) Alles was slecht verpakt en gevoelsmatig en té kleine dozen gepropt. Er waren gaten in gemaakt voor uit-stekende delen. De kleinere bestellingen zaten onbeschermd in een alweer te kleine doos gepropt.

Arjan Lagendijk

Huren van Schildersezels

Mooie ezels! wel even na moeten bellen waar de ezels bleven. Maar daarna afspraken goed nagekomen.

De Kapel

katoenen schildersdoeken

Het is de eerste keer dat ik bij u besteld heb. Het aan huis bezorgen vind ik handig.
Ik geef les aan een schildersgroep en ben op zoek naar een goed adres die mij goede doeken enz. kan leveren voor een geschikte prijs.

Stefan Woudenberg

SPATLOOS

Zoals de titel al vermoed, perfecte service zonder 1 druppel verspilt ( service ), prima zaak en zal zeker weer bestellen!!!!!!

A.Fledderman

Kennismaking

kwalitatief goed materiaal
snelle levering
gewoon perfect

karin hagreis

prima

Zeelig Christine

De levering liet te wensen over (niet uw schuld)

Heb de verf nog niet geprobeerd maar de prijzen waren bijzonder aantrekkelijk.
Heb de verf nog niet geprobeerd maar de prijzen waren bijzonder aantrekkelijk.
Het bericht vd zending lag vrij snel in de brievenbus wat betekent dat mijn bestelling bijzonder snel is afgehandeld. Helaas was er in 1e instantie onwil vh leveringsbedrijf om een juiste tijd af te spreken (er was niet betaald voor deze service). Uiteindelijk het pakket na 1 week ontvangen (ander adres niet gevonden terwijl er wel een tel. gepleegd was tevoren).

Richters

Heel tevreden

Els

Schildersezel (veld)

Snel geleverd. Mooie beukenhouten schildersezel (veld) tegen een redelijke prijs.