Gemeente Leek

Beoordeling

Snelle service, had de bestelling al binnen 2 dagen in huis.

calus marleen

Klassebedrijf !

heel overzichtelijke site , goede service en heel snelle levering !!

C.C. Koring

Ezel in huis

Snel geleverd goed materiaal

Christ Sars

Geweldig

Geweldig goede en snelle levering.

I.M.M. van Schie

Snelle service!

Bij een andere internetwinkel bleek het gewenste artikel niet op voorraad te zijn, dit kreeg ik 1 dag voor de verjaardag van mijn dochter te horen. Via Google op Marktplaats Paintersworld gevonden.... Bij een andere internetwinkel bleek het gewenste artikel niet op voorraad te zijn, dit kreeg ik 1 dag voor de verjaardag van mijn dochter te horen. Via Google op Marktplaats Paintersworld gevonden. 's Middags gebeld of het daar wel op voorraad was, dat was inderdaad het geval. Meteen een account aangemaakt, besteld en binnen 20 minuten kreeg ik al bericht dat het verzonden was. En de volgende dag was de doos Derwent potloden al in huis, dus op tijd als verjaardagskado. Supersnelle service!

Gerard

Uitstekende service

Na de bestelling op de website was de eerste deellevering snel bezorgd. Via track en trace is de bestelling goed te volgen.
Voor de tweede deellevering werd geen aparte track en trace code...
Voor de tweede deellevering werd geen aparte track en trace code afgegeven wat het onmogelijk maakte in te schatten wanneer deze zou arriveren.
Producten zijn verder prima en snel bezorgd. Ondanks het ontbreken van de tweede track en trace, zal ik de volgende keer zeker weer bij Paimtersworld bestellen.

J. Rijnberg

Goede kwaliteit schildersdoeken

Voor de vierde keer weer heel erg tevreden met mijn aankoop. Groot formaat schildersdoeken. goed verpakt en hele mooie kwaliteit. Vlotte levering!

Iefke Cochius

Fijn bedrijf!

s 'Middags besteld , de volgende dag geleverd.
Aardig en behulpzaam door de telefoon. Kortom ik zal zeker vaker bij ze bestellen.

E3m Artistiek

Niets op aan te merken !!!

Bestelling keurig afgehandeld !!!

De Klokspaan

Prettig zakendoen