Muis

Goed en snel

snelle serive

Lilian Albers

Margriet Kappen

Ik wilde schilderdoeken bestellen ,maar ik wilde zeker zijn dat ze op voorraad waren ,ik heb toen eerst even gebeld, ik werd heel vriendelijk te woord gestaan, de doeken waren niet allemaal op... Ik wilde schilderdoeken bestellen ,maar ik wilde zeker zijn dat ze op voorraad waren ,ik heb toen eerst even gebeld, ik werd heel vriendelijk te woord gestaan, de doeken waren niet allemaal op voorraad maar de doeken die ik het hards nodig had wel, die werden direct verstuurd , die had ik de volgende dag, de rest kwamen zodra ze binnen waren. bedankt voor de goede service.

goede producten en goede service

Erg snelle levering.

j.kocken

De levering duurde ruim 3 weken en daarover kreeg ik geen info; uiteindelijk kwam het toch nog goed

goede keuzemogelijkheden

fred de polier

Ik vond met gemak wat ik zocht

ik vond met gemak wat ik zocht

Vlinder

Eerste bestelling verliep vlekkeloos, verder nog geen ervaring

snelle levering
makkelijk te bestellen

Sophie Kuijper

Huren van schildersezels

Website en bereikbaarheid

Tekenleraar

Uitstekend

Levering liep fout. Jullie hebben zelf actie ondernomen, mij telkens op de hoogte gehouden over het verloop van de order, en ik kon elk moment contact opnemen met jullie. Grote complimenten!!! Ben... Levering liep fout. Jullie hebben zelf actie ondernomen, mij telkens op de hoogte gehouden over het verloop van de order, en ik kon elk moment contact opnemen met jullie. Grote complimenten!!! Ben erg tevreden

Tinklestar

Snel, en gekregen wat ik besteld had.