Jeanny v. Oirschot

Zeer goed

snelle servies en goed materiaal.
ben zeer te vrede

van Gemert

Ik heb een hele goede ervaring, snelle reacties op vragen en snelle levering van bestellingen.

Als sterk punt vind ik de snelle reactie die ik kreeg wanneer ik een vraag stelde via het contact formulier.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Alles keurig geregeld, onze bestelling is netjes op de door ons vooraf afgesproken dag afgeleverd.

Zie bovenstaande korte omschrijving

Ria de la Rie

Ik heb doeken, verf, gesso en houtskool besteld. Bestelling en betaling verliep gemakkelijk, maar de bezorging liet4 dagen op zich wachten (incl weekend) en toen kreeg ik verkeerde doeken,moest een... Ik heb doeken, verf, gesso en houtskool besteld. Bestelling en betaling verliep gemakkelijk, maar de bezorging liet4 dagen op zich wachten (incl weekend) en toen kreeg ik verkeerde doeken,moest een en ander gebeld en geruild worden en daardoor duurt t nog eens een week. Ik heb de spullen nog niet geklregen en kan dus nog steeds niet aan het schilderen. Intussen verlopen mijn vrije dagen. Heel jammer.

Helder aanbod
Aantrekkelijke prijzen
gemakkelijk te bestellen
telefonisch goed bereikbaar!

r wijnveen

Snelle, goede levering

Ruime keuze en snelle levering

J. Hoog

12 3d schilderdoeken besteld

Zeer snelle levering van de bestelling. Ben ik uitermate tevreden over. Daarnaast ook goed verpakt zodat er geen beschadigingen konden optreden bij de bestelde schilderdoeken.

Positief

Positief

Prima, bestelling was snel bezorgd

Prima, bestelling was snel bezorgd

Meijers

Goede ervaring, zeer snelle levering

zeer snelle service