Maas van Vliet

Voortreffelijk

snelheid

Mantel

Snelle reactie en niet te duur. De kwaliteit moet ik nog afwachten.

snelle bezorging.

Schilderen op nummer-schilderdoek besteld. Snelle levering en goede kwaliteit.

De levering was snel, en het product was goed.

Martiny

Snel geleverd, maar niet gekregen wat ik heb besteld!
Snel geleverd, maar niet gekregen wat ik heb besteld!
Buiten een ezel had ik 4 kleuren verf (500 ml) besteld waarvan 2 kleuren niet naar wens zijn geleverd. Ik had op mijn lijstje de kleur Hookers green en Terracotta staan maar heb daarvoor in plaats zwart en flesh tint ontvangen. Op de bijgeleverde pakbon staan de kleuren vermeld die ik heb besteld. Misschien waren deze niet meer voorradig, maar dan hadden ze kunnen overleggen en niet zo maar iets anders geven. Om meer ellende te voorkomen heb ik ze niet teruggestuurd. Ik vind de aflevering dus erg slordig.

niet gevonden

Helma

Snelke levering goed product

Ruime keuze

Chantal

Zeker aan te raden!

Duidelijke website en snel bestelproces- en verzending en goede prijs-kwaliteit verhouding

EsdeeArt

Fantastisch

Snelle levering en je kan zien of het artikel dat je wenst aan te kopen op stock is.

M.Roelfs

Prima service

mooie doeken

Ik had opgegeven als leverdatum vrijdag en besteld in weekend daarvoor, ik kreeg s vrijdags mail van u dat het onderweg was, werd s maandags geleverd, ik had dat liever op vrijdag zien aankomen,... Ik had opgegeven als leverdatum vrijdag en besteld in weekend daarvoor, ik kreeg s vrijdags mail van u dat het onderweg was, werd s maandags geleverd, ik had dat liever op vrijdag zien aankomen, misschien misverstand of fout van vervoersfirma?

Erg goed

Simpel en snel bezorgd