Gerda

Snelle en kwalitatieve uitlevering

Kleuren vormen kleuren

Snel kunnen bestellen via de site, (14 dagen voor gebruik) het leek fout te gaan toen ik een mail kreeg dat de spullen verzonden waren terwijl deze die dag nodig zouden zijn. De spullen zijn alsnog... Snel kunnen bestellen via de site, (14 dagen voor gebruik) het leek fout te gaan toen ik een mail kreeg dat de spullen verzonden waren terwijl deze die dag nodig zouden zijn. De spullen zijn alsnog die zelfde dag gebracht, op het moment dat ze weer opgehaald zouden worden zijn ze niet gekomen, maar wel een dag later!

problemen op WILLEN lossen

Suzan donkerv

Zeer tevreden

Snelle bezorging

J. Meijer

Prima afhandeling, snel en keurig verpakt. Prijs scheelde veel (aantal euro’s) met andere webwinkels.

Keurige verzending

E.J. Hekstra

Goede ervaring slechte levering niet aan de afspraak gehouden

mooi product

Toos Schuring

Een correct en service gericht bedrijf,

Kwaliteit Doeken en Materialen,

Dingelstad design

Supersnelle levering, goede spullen.

Y. Mul

Fantastisch. Snelle levering.

Gieneke Westera-Vos

Mijn bestelling was niet voorradig waardoor het een werk langer duurde. Daarna liet DHL mijn bestelling in het depot staan hierdoor kwamen er nog een paar dagen bij. Het directe telefoon contact... Mijn bestelling was niet voorradig waardoor het een werk langer duurde. Daarna liet DHL mijn bestelling in het depot staan hierdoor kwamen er nog een paar dagen bij. Het directe telefoon contact over de vertraging van de zending was erg prettig waarna het ook goed werd opgepakt.

Ja direct telefoon contact.